Zakelijk

Feestelijkheden in de ‘oude’ Loosduinse Hoofdstraat

De Loosduinse Hoofdstraat vanaf de Oude Haagweg is, samen met de Tramstraat, weer tot aan het plein. He-le-maal vol met winkels... Wist u dat dit gedeelte van het Loosduinse winkelcentrum bijna de helft van het hele Loosduinse winkelbestand is?

Dat gelooft u misschien niet, maar tel maar mee: er zijn twee opticiens, twee juweliers, een herenmodezaak, een reformhuis, een winkel voor inktcartridges, een ijs- en koffiespecialist, twee telefoonwinkels, een telefoon- en tabletspecialist voor al je reparaties, de HEMA, het Kruidvat, een tabakszaak gespecialiseerd in tijdschriften en wenskaarten, een Poolse en een Turkse supermarkt, de Aldi, een podoloog, apotheek, huisartsen, een stomerij en herstelwinkel, een wasserette, een winkel vol ergonomisch hulpgoederen, een vis (om te eten) specialist, een snackbar, twee kappers, een hamburgerzaak, een zaak waar je voor je klus(jes) aan kunt kloppen, een massagesalon, een notaris, een slager, een meubelzaak, een bibliotheek, een Hammam (op afspraak), de ING, en sinds 5 jaar Tweede Kans, de schitterende winkel van Marleen de Graaf. Deze gezellige zaak voor modebewuste vrouwen die er prachtig, stoer, modern of retro, lieflijk, sportief, nou gewoon uniek uit willen zien. Galajurken, strandkleding, ‘daily wear’, schoenen, laarzen, tassen, riemen, shawls, sieraden, je weet niet wat je ziet. En natuurlijk Marleen zélf die, als je dat wilt, je met raad en daad terzijde staat, en je ook nog op koffie trakteert.


Om haar lustrum te vieren verrast Marleen je zaterdag 21 april met leuke aanbiedingen en extra’s. Zet dus in je agenda: zaterdag 21 april, óp naar het feest in Tweede Kans aan de Loosduinse Hoofdstraat 172.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA