mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hyundai combineert realtime verkeersdata met de Nederlandse infrastructuur

Hyundai combineert realtime verkeersdata met de Nederlandse infrastructuur

Hyundai Motor Group werkt samen met de Nederlandse overheid om realtime verkeers- en veiligheidsgegevens aan weggebruikers te verstrekken.

Hyundai En de Nederlandse overheid is van plan slimme mobiliteits- en connectiviteitsdiensten aan te bieden aan Hyundai- en Kia-voertuigen in Nederland. De samenwerking zal plaatsvinden tussen de AVP-divisie (Advanced Vehicle Platform) van Hyundai Motor Group, Kia Connect GmbH en de Nederlandse infrastructuur.

Dankzij een joint venture tussen Hyundai, Kia en de Nederlandse overheid kunnen Hyundai- en Kia-chauffeurs in Nederland belangrijke verkeers- en veiligheidsinformatie ontvangen tijdens het reizen. Ze kunnen bijvoorbeeld realtime gegevens over verkeersongevallen krijgen, waarschuwingen over naderende ambulances en andere nuttige informatie die de verkeersopstoppingen kan verminderen.

“Hyundai Motor Group zal met Nederland samenwerken om de connectiviteitsdiensten te verbeteren en het gemak voor de klant in het voertuig te vergroten. Gedeelde data zullen de verkeersveiligheid helpen verbeteren, terwijl het project de wereldwijde ontwikkeling van de slimme mobiliteits- en connectiviteitsdiensten en -functies van de groep zal ondersteunen”, aldus Chang Chang, president van Hyundai Motor Group.

Hyundai Motor Group werkt samen met verschillende bedrijven en organisaties om zijn aanbod uit te breiden. Vorige week kondigde het bedrijf een strategische samenwerking aan met de Japanse materiaalfabrikant Toray Industries. Hyundai mikt op groei Materialen om de prestaties van elektrische voertuigen te verbeteren met Torrey Industries.

Als u tips heeft, neem dan contact met mij op via [email protected] of X @Writer_01001101.

READ  FOTO'S: Inwoner van South Surrey houdt Nederlandse nationaliteit nauw aan het hart door met de hand grote modelschepen te maken