Sport

Duur puntenverlies voor de Blauwwitten

Voor S.V. Loosduinen was het een dure zaterdag bij PGS/Vogel op Sportpark Ockenburgh. Na een verdiende 0-1 voorsprong bij rust werd het toch 1-1 en werd het ook een wedstrijd die met negen man werd beëindigd.

De Loosduiners starten de wedstrijd zonder de geschorste Damian van der Horst, waardoor de weer beschikbare Sebastiaan van Loenen als linkerverdediger begint. In een op en neer golvende wedstrijd komen de Loosduiners na de gelijkmakende tegentreffer nog dichtbij de overwinning, maar falen weer een aantal malen voor het doel. De spitsen blijven onzichtbaar en als de Blauwwitten ook nog eens met twee man minder komen te staan, valt er geen eer meer te behalen.

Het elftal van Richard Douw mag nog blij zijn met slecht een punt, waar het op de basis van de eerste helft zeker drie hadden moeten zijn. Het kampioenschap lijkt na dit onnodige dure puntenverlies ver weg voor de Blauwwitten.

Komende zaterdag staat om 14.30 uur de topper tegen Hercules op Sportpark Madestein op het programma.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA