Politiek

Jongeren vinden Michel Rogier beste Haagse raadslid

Voorafgaand aan het Jongerendebat in de Haagse Hogeschool met jongeren van diverse politieke partijen is Michel Rogier door de Haagse Jongerenambassadeurs uitgeroepen tot raadslid, dat in de afgelopen vier jaar het meest heeft betekend voor Jongeren in Den Haag.


Michel Rogier was genomineerd en na een korte pitch wist hij de jury te overtuigen. De afgelopen jaren heeft Michel zich ingezet voor betere regels voor kamerbewoning en een studentcenter. De CDA’er heeft goede contacten met diverse studentenverenigingen en schoolbesturen, is vaste gastroeier tijdens de Hofvijver Regatta van Studenten Roeivereniging Pelargos en heeft actief op straat geprotesteerd toen de studiebeurs werd afgeschaft. En naast zijn raadslidmaatschap is hij ook nog gewoon werkzaam in het onderwijs.


De jury gaf aan dat Michel voldoende heeft bewezen dat hij zich hard heeft gemaakt voor de belangen van Haagse jongeren. Vooral de manier van communiceren via zijn vlogs spreekt jongeren aan en dit werd door de jury gewaardeerd.


“Ik zet mij in voor jongeren. Veel van onze beslissingen in de gemeenteraad gaan over hun toekomst. Ik luister daarom graag naar de zorgen en wensen van jongeren en ik probeer vanuit mijn functie als raadslid iets voor hen te betekenen. Heel erg leuk dat dit gezien wordt door de Haagse Jongerenambassadeurs. Ik zet mij graag de komende vier jaar samen met hen weer in voor de belangen van jongeren”, aldus Michel Rogier.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA