Algemeen

Kinderboerderijen Actief Toer ook bij De Nijkamphoeve

De maand juni is de crowdfunding maand voor de kinderboerderijen onder de slogan Kinderboerderijen Actief toer. De BuurtBoerderij De Nijkamphoeve is één van de veertig boerderijen die dit jaar meedoen met deze campagne. De BuurtBoerderij wil geld inzamelen voor een nieuw terras met nieuwe terrasmeubelen bij het nieuwe Theehuis.


Na het succesvolle schaapscheerdersfeest waar wij 700 buurtgenoten mochten ontvangen, gaat de BuurtBoerderij De Nijkamphoeve in juni een crowdfunding actie houden om geld in te zamelen voor een nieuw terras voor het Theehuis. In deze maand houdt de BuurtBoerderij verschillende activiteiten om de campagne onder de aandacht te brengen.


Zo is er een Boerendag op zondag 3 juni van 13.00 tot 16.00 uur met vele kraampjes met allerlei ambachten en lokale winkeliers. Voor de kinderen zijn er spelletjes en natuurlijk is het Theehuis geopend voor de inwendige mens. Op woensdag 13 juni is er om 14.00 uur een voorleesmiddag en op woensdag 20 juni van 13.00 tot 16.00 uur is er een zomerfeest in samenwerking met het verpleeghuis Houtwijk. Er is een springkussen, de kinderen kunnen zich laten beschilderen en er zijn allerlei spelletjes.


De crowdfunding maand wordt afgesloten met een Kinderboerderijen Actief Run op zaterdag 30 juni. Een kleine sponsorloop rond het terrein van de kinderboerderij. Jong en oud loopt voor het spaardoel op hun kinderboerderij. Meedoen aan deze sponsorloop betekent bewegen, en zo heeft deelname dus een dubbel positief effect.


Wilt u de Nijkamphoeve steunen om haar doel te bereiken ga dan naar de site: www.voorjebuurt.nlDE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA