Algemeen

Beatleliedjes bij Ock Festival

Voor de derde keer wordt Buitenpaats Ockenburgh omgetoverd tot festivalterrein in de stijl van de Parade. Jong en oud vieren de ‘eeuwige jeugd’ met muziek van singer/songwriters, jonge talenten en bands.

Dansen is deze editie een belangrijk onderdeel en vooral ook theater en spectaculaire acts. En natuurlijk zijn er heerlijke hapjes te koop bij de foodtrucks en bij de Kasserie.

Met het thema ‘Eeuwige Jeugd’ krijgen The Beatles alle ruimte. FABbruary Four speelt alle beatlesnummers vlekkeloos. Lekker meezingen en dansen dus. Verder is er straattheater met programma’s over de eeuwige jeugd.

Neem ook een kijkje in 'De Hemel' en maak mee hoe het daar toegaat. Schuif aan bij de Tea party in de stijl van Alice in Wonderland. De blazers van Skavenhage zetten met hun ska muziek de boel in beweging evenals de Lindy Hop dancers en verder is er veel te zien en mee te maken. En de afsluiter is dit jaar van Valium.

Omdat de organisatie het graag klein en bijzonder houdt, wordt maar een beperkt aantal bezoekers toegelaten. Wees er dus snel bij.

Zaterdag 25 augustus start om 16.00 uur. Buitenplaats Ockenburgh
Reserveren via www.buitenplaatsockenburgh.nl/open-podium/DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA