January 24, 2021

Topleiders hebben een mondiaal perspectief ‘leiderschap’

Chef van de Amerikaanse luchtmacht Jeremy Anderscher, commandant van de 435th Air Ground Operations Wing en 435th Air Expeditionary Wing, studeerde onlangs af aan de Baltic Defence College Command Senior Listed Leaders Course in Estoria.

Tijdens de cursus van drie maanden deelden 15 deelnemers uit 11 verschillende NAVO-landen hun perspectieven, zorgen en geleerde militaire strategieën.

“Estland, Litouwen en Letland hebben een geweldige geschiedenis, wat onze alliantie veel helpt”, zei Undersher. “Leren van hen, met hen, gaf de grootste waarde aan de persoonlijke relaties die het koesterde.”

De Baltische staten sloten zich in 2004 bij de NAVO aan en namen deel aan een aantal gezamenlijke oefeningen die de vriendschappelijke betrekkingen hebben versterkt. Deze oefeningen zijn gericht op het verbeteren van het besturingssysteem en het tonen van geïntegreerde resolutie.

“Het nationale onderofficierenkorps binnen een alliantie zal heel anders zijn en het zal een uitdaging zijn om een ​​betere eenheid te creëren”, zei Sarget. Majoor Peter Ainbaum, cursusdirecteur CSELC, Baltic Defence College. “Algemeen ontwikkelde educatieve en multinationale gezamenlijke cursussen zijn een manier om deze doelstellingen te bereiken. De betrokkenheid van Amerikaanse cursisten is van onschatbare waarde en voegt een mondiaal perspectief toe aan alle discussies. “

Tijdens de cursus kwamen de senior leiders samen in een multinationaal klaslokaal om loopbaanontwikkeling te bevorderen. De lessen zijn beperkt tot maximaal 20 studenten om een ​​raamwerk te bieden waarmee studenten op individueel niveau kunnen groeien.

“We zijn nu verbonden met een netwerk en we weten hoe we elkaar kunnen inhalen,” zei Undersher. “We weten hoe we onze aangeworven troepen kunnen vergroten of versterken door onze relaties en ik denk dat de relaties die we hebben opgebouwd voor altijd zullen worden gehandhaafd.”

READ  Jürgen Globe-optimisme, de vraag van Paul Scholes en wat Guinee-Bissau zei in de deal met Liverpool

De deelnemers keerden terug naar hun eenheden met praktische en strategische informatie die hun voortgezette functioneren onmiddellijk zou kunnen beïnvloeden.

“Het werk van de 435e AGOW is grotendeels afhankelijk geweest van samenwerking met NAVO-bondgenoten en bondgenoten”, zei kolonel Calvin B., plaatsvervangend commandant van de 435e AGOW en 435e AEW. Zei Powell. ‘Chief Master Charget. Het advies van Undersher aan senior leiders van het 435th AGOW Command en andere Amerikaanse luchtmachten in Europa is vooral bekend uit zijn eerste ervaring. De zending van een van de topcommandanten van het Europese Commando naar het Baltische Defensiecollege toont de onbreekbare inzet en toewijding van de Verenigde Staten aan de NAVO en vooral aan de Baltische staten. “

Senior beursgenoteerde leiders uit Zweden, Noorwegen, Denemarken, Groot-Brittannië, Nederland, Frankrijk, Canada, Estland, Letland, Litouwen en de Verenigde Staten woonden de cursus bij.

“De manier om een ​​alliantie te versterken is door vertrouwen en gemeenschappelijk begrip”, zei Undersher. “Als anderen daarbuiten onze banden zien en zien hoe samenhangend en gefocust we zijn op elkaars collectieve veiligheid, dan willen ze lid worden omdat ze zien hoe positief het is. Samen en van elkaar leren kan alleen onze alliantie ten goede komen.”

Klasse 2020 is de tweede iteratie van het curriculum en het cursusaanbod moet nog komen.

“Er is een groeiende interesse vanuit andere landen om een ​​plaats te krijgen in het nieuwe curriculum”, zei Fifth. “De CSELC, uitgegeven door het Baltic Defence College, is een vorm van verblijf voor vele jaren als een uniek concept van collectief onderwijs tussen de NAVO en haar bondgenoten.”

READ  Marktaandeel plug-in voertuigen van 72% in Nederland!