juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sluwe beproevingen wachten op de Nederlanders

Op papier lijken de kansen om klassiekers te gooien misschien klein, maar als je wat dieper graaft, kun je zien dat deze vier landen het potentieel hebben om meer wendingen te bieden dan je zou verwachten.

De glamoureuze naam van de Nederlanders. Ze moeten comfortabel genoeg vooruitgang boeken, maar vergeet niet dat dit hun eerste optreden in een groot toernooi is sinds 2014, en de voorbereiding daarop verloopt niet helemaal soepel.

Het verlies van Virgil van Dijk is eerlijk gezegd een grote troost voor Oranje met Juventus’ opperste Madijs de Lict. Voorstanders van haar zaak hebben gewerkt om het daadwerkelijke transcript van deze verklaring online beschikbaar te maken.


Land: Nederland

Manager: Frank de Boer

Gezagvoerder: Guinee Wijsheid

Sterrenman: Mathijs de Lict

Beste prestatie op het EK: Winnaars in 1988

apparaten:

13 juni: Oekraïne @ Johann Groove Arena Amsterdam, 20.00 uur

17 juni: Oostenrijk Johann Groove Arena, Amsterdam, 20.00 uur

21 juni: Noord-Macedonië @ Johann Groove Arena, Amsterdam, 17.00 uur

Hun gekwalificeerde manager is lange tijd out, Virgil van Dijk is out, en ze hebben een aantal recente formulieren – zoals altijd is het moeilijk voor de Nederlanders om te weten wat ze moeten doen.

Georginio Wijnaltham laat het team weg bij afwezigheid van Van Dijk, en Premier League-fans zullen de line-up van Engelse topspelers in Nathan AK, Patrick van Anholt, Joel Weldman, Davy Klaassen en Memphis Debay herkennen.

Het verlies van Tony van de Peek door een blessure is een gemis, zeker voor een speler die een zwaar eerste seizoen achter zich wil laten bij Manchester United.

Terwijl de getalenteerde spelmaker van Barcelona, ​​Frankie de Jong, de mogelijkheid heeft om wedstrijden te regisseren, heeft Mathiez de Ligt meer verantwoordelijkheid op zijn schouders, en zij hebben het voordeel dat ze al hun teamwedstrijden op eigen bodem spelen, maar er zijn vraagtekens bij dit Nederland. kant.

READ  Nederlandse schipper Seelaar kondigt afscheid aan wegens rugblessure

Major League Soccer-club Atlanta United ontsloeg De Boer twee maanden voordat Ronald Koeman de leiding nam en bereikte de finale door als tweede te eindigen in hun groep achter Duitsland voordat Barca de baan aannam.

Is er een formule voor De Boer om een ​​grote wedstrijd te winnen? Zijn record suggereert nee.

Chap ontving bij Inter Milan en Crystal Palace voordat hij naar Atlanta verhuisde, nadat hij de macht had overgenomen in Nederland, en zichzelf in de recordboeken schreef door geen van zijn eerste vier wedstrijden te winnen. Geen enkele Nederlandse coach hoeft zo lang te wachten op een overwinning.

Er waren zorgelijke scheuren in hun outfit toen ze Turkije versloegen in de chaos van de Nations League op 4-2 maart, maar dit team heeft genoeg kwaliteit om ervoor te zorgen dat ze niet volledig falen.

Nederland zou deze groep moeten verlaten; Hoe ver ze verder gaan, hangt af van het geluk van de balans.

Land: Oekraïne

Manager: Andrei Skvesjenko

Gezagvoerder: Andrei Piotov

Sterrenman: Andrei Yarmolenko

Beste prestatie op het EK: Teamposities in 2012 en 2016

apparaten:

13 juni: Nederland @ Johann Groove Arena, Amsterdam, 20.00 uur

17 juni: Noord-Macedonië @ Arena Nationalla, Boekarest, 14.00 uur

21 juni: Oostenrijk @ Nationaal Stadion, Boekarest, 17.00 uur

Oekraïne stapte de euro binnen met een welverdiende campagne [they were unbeaten winners of a Group B that included Portugal and Serbia] Maar in 2019 was de buzz van dat record een beetje vlak.

De mannen van Andrei Shevchenko droegen een harde fontein. Ze werden in maart gedegradeerd naar het tweede niveau van het UEFA Nations League-toernooi nadat het Hof van Arbitrage voor de Sport (CAS) hun beroep tegen de beslissing van het controversiële UEFA-beroepspanel had afgewezen.

Het team versloeg Zwitserland met 3-0 in de League of Nations-wedstrijd in november, die Oekraïne niet speelde toen het team in isolatie ging na een positieve Kovit-19-test.

READ  Kamerleden willen dat NL alle Afghanen overneemt die met Nederlandse troepen hebben gewerkt

Ze begonnen de WK-kwalificatiewedstrijden met drie circuits tegen Frankrijk, Finland en Kazachstan – dus verloren ze een kostbaar momentum.

Oekraïne zal deze zomer echter een harde noot zijn en zal zeker de kansen verkleinen om mee te doen aan Nederland in de knock-outfase.

Ze hebben de beste combinatie van ervaren voordeel en wat opkomend talent, en afhankelijk van de vorm van Andrei Yarmolenko heeft Oekraïne het vermogen om de grote kanonnen in hun tijd omver te werpen.

Zowel de Portugezen als de Spanjaarden werden verslagen tijdens het bewind van Skvechenko.

Land: Noord-Macedonië

Manager: Igor Angelovsky

Gezagvoerder: Koran Pandey

Sterrenman: Elgif Diamant

Beste prestatie op het EK: Dit is hun eerste optreden.

Apparaten – 13 juni: Noord-Macedonië @ Arena Nationalla, Boekarest, 17.00 uur

17 juni: Nederland @ Johann Groove Arena, Amsterdam, 20.00 uur

21 juni: Oekraïne @ Nationaal Stadion, Boekarest, 17.00 uur

Het is een historisch debuut in een EK – of een andere kampioenschapswedstrijd – voor Noord-Macedonië die tickets via de play-offs boekte.

Kosovo en Georgië wonnen een plaats in de finale, maar hun ongelooflijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland in maart stond eigenlijk op zijn kop.

De winnaar van de 85e minuut van Eljif Elmas verdronk viervoudig WK-winnaars in hun eigen schakel.

“Dit zal nooit gebeuren”, zei de Duitse kapitein Ilke Gundogan later.

Het kan – het deed het.

De enthousiaste underdogs van Igor Angelovsky hebben niets te verliezen en zullen de euro ongetwijfeld een redelijke kans geven op hun eerste reis, maar het vermijden van de houten lepel is waarschijnlijk het toppunt van hun ambities.

Ze hebben een paar simpele spelers. Leeds United blanke Eskon Alyoski, de groen herkenbare Koran Pandey en Elmas die de winnaar scoorden van de play-off finale tegen Georgië zijn drie herkenbare namen.

READ  Vierjarige Nederlandse jongen neemt auto van moeder om te tollen: politie

Elmas was zeer geliefd toen hij in Fenerbahce was. Manchester City, Tottenham, Inter Milan en Juventus waren allemaal geïnteresseerd voordat Napoli-baas Carlo Ancelotti hem in 2019 meenam naar Italië.

Hij heeft zijn reputatie bij Studio San Paulo verder versterkt, maar een sterk EK 21 zal de 21-jarige naar nog grotere hoogten tillen.

Land: Oostenrijk

Manager: Frank Neuken

Gezagvoerder: Julian Pamkardlinger

Sterrenman: David Alaba

Beste prestatie op het EK: Teamposities in 2008 en 2016

apparaten:

13 juni: Noord-Macedonië @ Arena Nationalla, Boekarest, 17.00 uur

17 juni: Nederland @ Johann Groove Arena, Amsterdam, 20.00 uur

21 juni: Oekraïne @ Nationaal Stadion, Boekarest, 17.00 uur

Denk aan Euro 2016, de tijd dat Ierland naar Frankrijk ging en Oostenrijk was praktisch een van de donkerste paarden om de competitie te winnen. Ze eindigden onderaan hun team met één punt uit hun drie wedstrijden.

Onder voormalig Storm Cross-baas Franco Foda vliegen de Oostenrijkers momenteel erg laag onder de radar. Ze zullen worden herenigd met Noord-Macedonië, dat vijf punten heeft verduidelijkt voor kwalificatie in Groep G. Oostenrijk was de tweede alleen voor Polen.

Ze hebben een team vol getalenteerde spelers, maar ze waren de afgelopen jaren niet zo gemakkelijk in het oog. Foda is praktijkopleider; Maal de resultaten verwoed, in plaats van te willen proberen.

Nu zijn er naast David Alaba, in de boeken bij Real Madrid, interessante getalenteerde voetballers zoals Marco Arnadovic, Julian Pamkardlinger, Alexander Dragovic en Andreas Ulmer en Marcel Sabitzer.

Sasa Kalajtjik is ondertussen een jonge aanvaller van behoorlijke lengte. Erg makkelijk.

De 23-jarige man uit Stuttgart is met 6’7″ de langste speler in de Bundesliga.

Hij had ook een uitstekende clubcampagne en vormde voor het eerst een unieke bedreiging voor zijn land bij het overschrijden van teamniveaus in het EK.