mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vier Nederlandse spelers ontvangen Football Leadership Awards

Bella United Four Central College-spelers zijn door United Soccer Coaches uitgeroepen tot ontvangers van de College Recipients Award.

Verdediger Sydney Canyon (Jr., Adele, ATM HS), Middenvelder Bridget Lynch (Tweedejaarsstudent, Northlen, kolonel, Jefferson Academy) en middenvelder Katie Wang (Sr., Brooklyn Park, E., Park Center HS) Genoemd op de vrouwenlijst toen ze verdediger was Brand Müller (Jr., Bettendorf) De mannen ontvingen de c.

De nieuwe prijs is vastgesteld voor hoofdcoaches van leden die gekwalificeerde spelers inzenden op basis van een of meer van de volgende criteria:

  • De speler heeft kwaliteitsprestaties geleverd op het veld;
  • Vertegenwoordigde de hoogste principes van teamleiderschap;
  • Geopenbaarde karaktereigenschappen van hoge kwaliteit, waaronder sportiviteit en teamspelers, tegenstanders, officieren en respect voor het spel;
  • Andere belangrijke bijdragen geleverd aan het project en de gemeenschap.

Virgin, Lynch en Wang werden elk genoemd in het American Rivers Academic All Conference Team. Wang, die de MVP Award van Central ontving, won de prijs voor meest inspirerende speler. Hij en Kanye waren teamleiders. Wang werd ook genomineerd voor de Arthur Ashe Junior Sports Scholar Award.

M முller werd geselecteerd als de meest waardevolle mannenspeler van Central en diende als teamcaptain.

M முller was een van de twee herenspelers op de geciteerde American Rivers Conference, en de acht competitiespelers die de damestitel wonnen waren Kenny, Lynch en Wang.

READ  Nederlandse luchtvaartmaatschappij stopt met service en blokkeert een toilet op vluchten naar China als reactie op de verslechterende COVID-situatie