december 9, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Senior opvallende Green leidt Dutch Fork naar inwisselseizoen

IRMO, SC (WIS) – Hoewel Dutch Fork elk seizoen sterke spelers in het veld heeft, verdient één trui dit jaar zeker de aandacht.

“Nummer vier – hij is zo goed als ik ooit heb gecoacht. Jarvis Green, ik weet niet waarom hij geen honderden grote Power Five-aanbiedingen heeft, maar hij is een geweldige speler’, zei hoofdcoach Tom Knotts van Dutch Fork. “Kan het allemaal. Kan rennen, kan blokkeren, kan snijden, kan vangen. Houdt van voetbal. Hij is speciaal. Beste speler van het veld.”

Na een juniorseizoen dat bijna 1.600 yards en 32 touchdowns op 172 carrys produceerde, is Green klaar om een ​​senior leider van het programma te worden.

“Het heeft me gewoon voorbereid om een ​​betere man te zijn, gewoon een rol en een grotere stap te nemen in wat ik moet doen”, zei senior running back Jarvis Green. “Ik ga de leiding nemen in alles wat ik moet doen, wat het ook nodig heeft. Als het op mij aankomt, ga ik mijn werk doen.”

De running back heeft Division I ogen op hem gericht. Hij heeft programma’s tot het Power Five-niveau bezocht, maar heeft geen aanbiedingen van die scholen. Green is gemotiveerd om die grote programma’s te laten zien wat ze missen.

“Gewoon wat meer in me stoppen, want als een Power Five-school me niet vertrouwt, moet ik ze laten zien dat ze me vertrouwen,” zei Green. “Ik moet het met het team doen, ik ga het niet op mij alleen opleggen. Ik ga het op mijn teamgenoten zetten.”

READ  Het Nederlandse bedrijf ontwierp het nieuwe geavanceerde DC van de Russische fruitimporteur

En zijn sterkste motivatie? Zijn teamgenoot Jack, die de Foxes afgelopen augustus verloren.

“Ik wil het gewoon winnen voor Jack omdat we het vorig jaar niet hebben afgemaakt. Ik wil het gewoon voor hem winnen’, zei Green. “Het is een drive voor mij en het is gewoon iets dat ik voor hem wil doen.”

Copyright 2022 WIS. Alle rechten voorbehouden.

Merk je een spel- of grammaticafout op in dit artikel? Klik of tik hier om het te melden. Voeg de kop van het artikel toe.