January 24, 2021

Oxford Govt Vaccine Release ‘Begint 4 januari’ terwijl AstroGeneca-president Jabin ‘winnende formule’ prijst

D.

Het Oxford-vaccin zou binnen twee weken in het VK kunnen worden vrijgegeven omdat de president van het bedrijf, Jabin, de hoop heeft gewekt op een ‘winnende formule’.

De Sunday Telegraph meldt dat de regering zich sinds 4 januari richt op massale vaccinatiecentra om patiënten toe te dienen via de Oxford / Astrogenega- of Pfizer-baan, aangezien de nieuwe variant van het coronavirus, voor het eerst aangetroffen in het VK, zich over de hele wereld blijft verspreiden.

De Pharmaceuticals and Health Products Regulatory Authority (MHRA) zal naar verwachting de binnenlandse prik binnen een paar dagen goedkeuren, en naar verwachting zullen miljoenen mensen de prik begin volgende maand ontvangen.

De AstraZeneca-leider zei dat hij geloofde dat de leider de “winnende formule” had ontdekt met behulp van twee schalen en beloofde de resultaten te publiceren.

“We denken dat we de winnende formule hebben gevonden, na twee niveaus, hoe we de prestaties kunnen krijgen die alle anderen hebben,” vertelde Pascal Soriat aan The Sunday Times. “Ik kan je niet meer vertellen, want we zullen op een gegeven moment publiceren.”

Omdat het Britse virus zich snel naar veel landen verspreidt, voegde hij eraan toe: “Tot dusver denken we dat het vaccin effectief moet zijn. Maar we weten het niet zeker, dus we gaan het testen. “

Op kerstavond zei het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zekerheid dat meer dan 600.000 mensen de eerste dosis van het Govt-19-vaccin hadden gekregen, maar de afgifte in verzorgingshuizen was beperkt tot zeven gebieden.

Maar president Rishi Sunak prees de vaccinatie-inspanningen tot nu toe en zei in de Sunday Mail: “Er zijn moeilijke dagen en maanden in het verschiet, maar er zijn redenen om uit te kijken naar een betere toekomst en wat 2021 belooft.

“De vroege introductie van vaccins – en het ongelooflijke werk van onze wetenschappers en de NHS – betekent dat we nu het daglicht kunnen zien met deze epidemie aan het einde van de mijn.”

De medische vakbonden en Labour hadden echter kritiek op de manier waarop de regering het programma behandelde en zeiden dat er onvoldoende vooruitgang was geboekt in verpleeghuizen.

Nadra Ahmed, voorzitter van de National Maintenance Association, zei dat de release van The Pfizer / Bioentech door de Sunday Mirror “moeilijk” zou zijn, maar voegde eraan toe: “Dit is gewoon weer een geval van grote belofte in een zaak die niet kan worden waargemaakt.

De gezondheidssecretaris van Labour, Jonathan Ashworth, zei dat er een “race tegen de klok” was om voldoende te vaccineren, omdat hij er bij de regering op aandrong om te vermijden wat hij “opnieuw dezelfde fouten” noemde door “te langzaam” te zijn om zorgverleners te beschermen. – Een verborgen verwijzing naar persoonlijke beschermingsmiddelen en ziekenhuisontslagen.

De nieuwe variant, die werd beschuldigd van stijgende tarieven in het hele land voordat de Britse strenge Tier 4-maatregelen op tweede kerstdag op grote schaal werden opgelegd, zet zijn hoge aantal gevallen op zaterdag voort met nog eens 34.693 rapporten.

Volgens Dr. Barbara Yaff, Associate Chief Medical Officer van de staat Ontario, Canada, waren de eerste twee bevestigde gevallen die van een echtpaar uit de regio Durham met een bekende reisgeschiedenis, blootstelling of risicovolle contacten.

Mensen die in Ontario wonen, zoals Schotland, Noord-Ierland, Wales en een groot deel van het VK, leven nu onder vergrendelingsmaatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

In Wales riepen de University of Cardiff en de Health Board van de University of Wales sociale media op om “hulp te zoeken bij medische studenten of andere groepen personeel”. .

Meer dan zes miljoen mensen in Oost- en Zuidoost-Engeland gingen naar de hoogste controles, waarbij 24 miljoen mensen, nu 43 miljoen, werden getroffen.

Gebieden die zijn verhuisd naar Niveau 4 Sussex, Oxfordshire, Suffolk, Norfolk en Cambridgeshire, Gebieden van Essex die nog niet op de bovenste laag liggen, behalve New Forest, in Waverley in Surrey en Hampshire.

De bedieningselementen van niveau 4 omvatten een waarschuwing voor thuisblijven, een limiet van twee personen die het huis buiten mengen en veel winkels, kappers en sportscholen die moeten worden gesloten.

Deze maatregelen zijn boven Tier 3-beperkingen gekomen, zoals de sluiting van hotels en restaurants exclusief activiteiten en leveringen.

Het vasteland van Schotland ging zaterdag de Level 4-beperkingen in, waarbij de Schotse regering de operaties voor drie weken intensiveerde.

In Noord-Ierland is de eerste werkweek nog moeilijker, met een avondklok vanaf 20.00 uur, winkels gesloten en alle binnen- en buitenbijeenkomsten tot 06.00 uur verboden.