juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ontmoet de beste Nederlandse startups die geïnteresseerd zijn in samenwerking met Indiase bedrijven

Startups met disruptieve innovaties, technologische vooruitgang en werkgelegenheid zijn essentieel voor de groei van een land. Zoals samenwerken met gelijkgestemde landen en hun startups.

India en Nederland zijn naar voren gekomen als de meest lucratieve markten ter wereld, met een enorm groeipotentieel. Nederland, dat op de vijfde plaats staat in de Global Innovation Index (GII), loopt voorop als het gaat om enkele van de meest geavanceerde technologische oplossingen die ter wereld worden geïnnoveerd en geïmplementeerd.

Op Texparks 2021, YourStory’s vlaggenschip conferentie over start-up technologie, hebben enkele toonaangevende en opkomende Nederlandse startups zichzelf voorgesteld aan de Indiase markt.

Oprichters en CEO’s van startups maakten presentaties in de stijl van een elevator pitch terwijl ze praatten over hun probleemrapporten en bedrijfsmodellen.

Ontmoet de Startups die deelnemen aan het Stadhuis over ‘Introducing Dutch Startups to the Indian Market’:

Kanaalengine

ChanelEngine, gepresenteerd door Jorid Steins, oprichter en CEO, stelt winkels, merken en distributeurs in staat om miljoenen nieuwe klanten te vinden door hen te verbinden met de grootste markten. Ze bieden ook een reeks tools om de verkoop te helpen verhogen door middel van geautomatiseerde prijsstelling, geautomatiseerd beheer en voorraadlijst.

சித்தமாப்

Biedt data-oplossingen om klimaatbestendige infrastructuur te bouwen met behulp van Chittamab, geografische AI ​​en landschapsgebaseerde aanpassingsoplossingen. “In India willen we samenwerken met infrastructuurbedrijven, assetontwikkelaars, operators en financiers die hun assets willen beschermen tegen klimaatgevaren. Onze visie is om een ​​wereld te zien die veiliger is voor klimaatbedreigingen, en we zien de natuur en technologie in het hart van deze recessie”, zegt Kagan Reddy, oprichter en CEO van Chittagong.

Dealroom

Dealroom.com Is een wereldwijde leverancier van data en inzichten in startups en technologische ecosystemen. Deze startup werkt samen met veel van ’s werelds toonaangevende investeerders, ondernemers en overheidsinstanties om inzicht te bieden in transparantie, analyse en risicokapitaalactiviteiten.

“India is een interessante markt voor ons. We kijken ernaar uit om samen te werken met belanghebbenden die betrokken zijn bij het Indiase startup-ecosysteem om te begrijpen hoe we het huidige momentum kunnen opbouwen met behulp van gegevens en inzichten, “zei Darren Stauffer, Head of Government Sales and Strategy bij Dealroom.

Praat over iets

Praat over iets Biedt vrijheid voor slechtzienden of slechtzienden om toegang te krijgen tot smartphones met behulp van een draadloze controller. Ayubman Talwar, mede-oprichter van Hable One, zei: “We zijn op zoek naar een strategische partner in banken, telecommunicatie, vrijwilligersorganisaties en overheidsinstanties in India.”

READ  De Nederlandse teeltfabriek staat ter beschikking van de Canadese boer

Hydraulische systemen

hydraulisch Is een wereldleider in het ontwerpen en produceren van hightech gedecentraliseerde waterrecyclingproducten die innovatief en sportief transformeren op verschillende niveaus, zoals woningen, appartementen, bedrijven, horeca. Said Sabine Stuiver, mede-oprichter en CMO van Hydraloop Systems. In India zijn we op zoek naar regionale partners die onze producten op de markt kunnen brengen, verkopen en serveren. We zijn geïnteresseerd in vastgoedontwikkeling, vastgoedbeslag en utiliteitssectoren en we zijn ook op zoek naar potentiële productiepartners in India.

INGY

Innovatieve oplossingen ontwikkelen voor slimme en energiezuinige gebouwen, INGY Gebruikt verlichting als de ruggengraat van een slim gebouw en implementeert toepassingen zoals vastgoedbewaking, interieurnavigatie, bezettingsanalyse en meer.

“We zijn op zoek naar partners in India … verlichtingsbedrijven die onze oplossingen kunnen integreren of slimme bouwbedrijven die een verscheidenheid aan slimme bouwdiensten aanbieden”, zegt Bastian de Crut, CEO van INGY.

Wisnos

“We zijn een Etech-bedrijf gevestigd in Nederland en willen samenwerken met Indiase Etech-bedrijven om ’s werelds grootste open leerbibliotheek voor het onderwijs te brengen. We hebben onze eigen AI- en machine learning-technologie ontwikkeld en we zijn verheugd om deze naar India te brengen,” zei productdirecteur Christine Fraser. Wisnos.

Ruimte 4 is goed

Ruimte 4 is goed Om de status-quo te veranderen voor een betere planeet en gemeenschap, werkt het over de hele wereld en werkt het samen met vrijwilligersorganisaties, universiteiten, overheidsinstanties, multinationale ondernemingen en andere maatschappelijke organisaties. “We zijn van mening dat ons werk in regeneratieve landbouw, agroforestry en rampenbeheer van grote hulp en relevantie zal zijn in India”, zegt Alexander Kungal, oprichter en algemeen directeur van Space4Good.

READ  De Nederlandse Marine gunde het onderzeeërcontract aan het Franse bedrijf Navy

Zonne-PV

Solarge is een fabrikant van duurzame, volledig recyclebare lichtgewicht zonnepanelen. Jan Vesseur, CEO en medeoprichter, Zonne-PV, In detail: “We zijn geïnteresseerd in de Indiase markt omdat onze zonneproducten zeer geschikt zijn voor de residentiële markt. We werken samen met bedrijven die ons kunnen helpen bij het opzetten van een fabriek van 300 MW in India.

Sociale database

Sociale database Helpt merken hun marketingresultaten op sociale media te verbeteren. “India heeft qua aantallen het op twee na hoogste aantal Twitter-platforms, waardoor we de markt echt in stukken kunnen hakken met eindeloze mogelijkheden. We maken adverteren relevant in de wereld van privacybewustzijn. We kijken ernaar uit om samen te werken met media- en marketingbureaus in India op de sociale database van het Midden-Oosten en Noord-Afrika”, zei El Masri.

Slimme landbouw

Slimme landbouw Ontwerpt en ontwikkelt innovatieve Acritech producten en ideeën voor boeren en agribusiness. Benny Katta, directeur van SmartFarming, India, heeft de afgelopen drie jaar samengewerkt met universiteiten, vrijwilligersorganisaties en landbouwproductiebedrijven in India. Zijn betrokken bij biodiversiteit en onderzoek”, aldus Penny.

Gevoeligheid

Gevoeligheid Biedt een oplossing die hardware, software en energieadvies integreert om fabrikanten te helpen bij hun energiebeheertraject.

Sid Malhotra, Business Development Manager, CensorPact, zei: “We willen onze diensten naar India brengen. We kunnen fabrikanten in India helpen die hun bedrijfskosten willen verlagen en willen bijdragen aan een duurzame praktijk.”

S&D Corp.

S&D Maakt software voor gegevensverwerking, met name toepassingen voor het verwerken van satellietgegevens. Edo Lonen, Product Manager, S&T Corp., zei: “India is een geweldig land. De problemen waarmee India wordt geconfronteerd, zijn persoonlijk relevant voor het gebruik van satellietgegevens.

READ  Van Klimt tot Hollandse gekheid: 12 leuke dingen om te doen in oktober

Maru-systemen

மரு Gespecialiseerd in off-grid systemen en oplossingen voor duurzame stroomvoorziening. “We willen een productie- en handelsbasis opzetten in India voor onze product-RPS-systemen. Onze focus ligt op het vinden van investeerders en partners die ons kunnen ondersteunen bij de productie en levering van grondstoffen”, zegt Swati Hegde, Maru Systems International Business.

kaart

Gepresenteerd door Team Lead, Sales Development, Mapic en Ramakrishna Purana, Senior General Manager – Smart & Connected Systems & IoT, Wipro. kaart Slimme werkplekken creëren. De twee spraken over schaaloplossingen voor klanten in India om slimme bouwoplossingen te leveren die zijn afgestemd op de hybride werkcultuur.

Lichtboomtechnologie (LTV)

Onderdeel van de Light Tree Ventures Group, LTV Er is maar één winkel voor elk bedrijf dat een eigen medisch, LLLD of LED-behandelingsapparaat wil ontwikkelen. “We zijn op zoek naar partnerschappen in India om onze B2B-activiteiten uit te breiden. We kunnen nieuwe producten op het gebied van lichttherapie ontwikkelen die geschikt zijn voor de Indiase markt”, zegt Yogesh Bhardwaj, CEO van Light Tree Ventures India.

FeelSprout

FeelSprout Herontwerpt de toekomst van traditionele landbouw door kleinschalige voedselproductiemethoden te herontdekken. “In India zijn we op zoek naar partners, onderzoekers, studenten en agrarische enthousiastelingen om onze visie om mensen zelfvoorzienend te maken te versnellen – om hun eigen voedsel op een veilige, afgeronde manier te produceren”, zegt Phils van Die, oprichter van Feilsfruit.


Log in op onze Virtual Events-site om TechSparks 2021 te ervaren met duizenden liefhebbers van startende technologie van over de hele wereld, Meld u hier aan. Vergeet niet #TechSparks2021 te taggen wanneer je je ervaring, leerervaringen en favoriete momenten deelt op TechSparks 2021.

Om een ​​reeks van alle actiesessies op YourStory’s vlaggenschip startup-tech conferentie te bekijken Texparks 2021 Website.

Bewerkt door Teja Lele Desai