maart 4, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Onthult hoe de Nederlandse Bitcoin-familie een fortuin in crypto beschermt

Een familie die in 2017 terugging naar Bitcoin, heeft de geheimen onthuld van het veiligstellen van eigendom, dat nu met ongeveer 5.000% in prijs is gestegen.

De Nederlandse familie van het vijfpersoonsspaarplan bestrijkt een reeks geheime locaties verspreid over vier verschillende continenten.

In 2017 ontbond de ‘Bitcoin-familie’ al hun activa en nam ze allemaal in beslag toen ze tot ongeveer $ 900 op BTC handelden. Nu BTC vandaag boven $ 45.000 handelt, zijn hun niet-openbaar gemaakte activa aanzienlijk groter.

De patriot van de familie, Didi Taihat, legde uit dat hardware-wallets in veel landen verborgen zijn, zodat hij nooit ver hoeft te vliegen als hij toegang nodig heeft tot cold wallets.

Spreekt CNBCHij onthulde dat er twee schuilplaatsen zijn in Europa, een andere in Azië, een in Zuid-Amerika en een zesde schuilplaats in Australië.

Er waren geen geheime ondergrondse bunkers en er waren fysieke ruimtes, variërend van huurappartementen en vriendenhuizen tot zelfopslaglocaties. “Ik wil in een gedecentraliseerde wereld leven waar ik de verantwoordelijkheid heb om mijn kapitaal te beschermen”, legde hij uit.

Hardware of cold wallets zijn een populaire manier om crypto-activa “offline” op te slaan, maar de eigenaar is volledig verantwoordelijk voor de privésleutels en niemand kan ze teruggeven in geval van diefstal of verlies. Fort Niche Venture Public Partner en Coin Matrix mede-oprichter Nick Carter legde uit:

“Als je je munten echt buiten de staatsgrens wilt bewaren, kun je die privésleutels direct houden. Het is het equivalent van het begraven van een goudklomp in je achtertuin.

Een alternatief is om politiediensten te gebruiken die veel grote beurzen aanbieden, zoals Coinbase en nu PayPal.

READ  Philips neemt afscheid van CEO te midden van massale terugroepactie

Als een combinatie van de twee methoden creëert Jack Dorsey’s Square een extra hardware-portemonnee en politiedienst om “Bitcoin-policing belangrijker te maken”.

Volgens CNBC bevindt 74% van Taihutu’s totale cryptoportfolio zich in koude opslag, en de rest in hot wallets voor snelle toegang en handel. Hij maakt geen gebruik van banken of postkantoren omdat ze als zeer gevaarlijk worden beschouwd en omdat hij bang is voor faillissement van eigendommen.

Verwant: Wat gebeurt er met je bitcoin als je sterft?

Taihuttu erkent dat sommige gecentraliseerde koelopslagbedrijven veel bieden in geval van overlijden van de houder:

“Ze hebben prachtige systemen voor erfenissen. Als je sterft, regelen deze bedrijven het ook, en ik hoop dat ze geweldig werk leveren.

Het cryptofortuin van de familie omvat Bitcoin, Ethereum en wat Litecoin.