juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Mantell-grappen over besprongen worden in Nashville

Nederlandse Mantell-grappen over besprongen worden in Nashville

Bijwerken: Uren na zijn oorspronkelijke tweet tweette Dutch Mantell om toe te geven dat het allemaal een grap was. “Ik heb eerder een tweet gemaakt waarin stond dat ik op straat in Nashville was beroofd en naar de eerste hulp was gegaan. Het was een grapje. Mijn excuses voor degenen die het als legitiem beschouwden. Ik waardeer alle berichten die vragen of alles in orde is. Ik ben. Vernederd door de bezorgde jongens.

Origineel: Dutch Mantell wordt beschouwd als een van de meest gerespecteerde veteranen in de worstelwereld. Mantell heeft deel uitgemaakt van elke belangrijke rol in de branche, van het beproeven van zijn geluk als concurrent in de ring om zijn creatieve genialiteit achter de schermen en op het scherm te gebruiken voor worstelpromoties. Onlangs was hij echter betrokken bij een persoonlijke tragedie tijdens een wandeling op straat.

Dutch Mantell begon zijn reis in de worstelwereld in 1972. Hij worstelde voor verschillende promoties tot 1990, waarna hij in verschillende rollen werkte, zoals commentator, boeker en on-screen manager. Hij werd zeer populair vanwege zijn werk in WWE onder de naam “Zeb Colter”.

De voormalige WWE-manager geeft tegenwoordig graag zijn mening over worstelonderwerpen die de ronde doen via verschillende openbare en podcast-optredens. Echter, de Nederlandse Mantell heeft onlangs gepost op Twitter over beroofd worden op straat toen iemand hem met een steen sloeg. Hij verklaarde ook dat hij bij ER was en een opgraving deed bij worstelster James Storm.

“Ik loop vandaag over straat in Nashville en denk na over wat een geweldig land de VS is. Ik dacht hoe gelukkig ik ben. Toen gooide iemand een steen, sloeg me op mijn hoofd en ik werd beroofd. Nu lig ik op de SEH met een hersenschudding. Waar is @JamesStormBrand als ik hem nodig heb?”

Dutch Mantell stond hoog aangeschreven als manager van supersterren als Jack Swagger, Alberto Del Rio en Cesaro in WWE. In zijn laatste programma was hij manager van Del Rio, waarna de vereniging in december 2015 werd ontbonden en Mantell het bedrijf in mei 2016 verliet. Ik hoop dat Dirty Dutch niet opnieuw met een dergelijke ervaring te maken krijgt.

READ  Johnson & Johnson legt productie COVID-vaccin in Nederlandse fabriek tijdelijk stil

Denk je dat Dutch Mantell kan terugkeren naar een rol achter de schermen in WWE? Geluid uit in de reacties!

23 december 2022 13:41 uur