oktober 2, 2022

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland wint weer in damestennis

PELLA — Door opeenvolgende overwinningen van de American Rivers Conference aan elkaar te rijgen, won het damestennisteam van Central College maandagmiddag met 8-1 van de Buena Vista University.

Central (3-2, 2-2 conference) bezorgde de Beavers (0-7, 0-3 conference) een 43ste opeenvolgende nederlaag in de reeks tussen de twee teams.

“Voor een maandag speelden we eigenlijk best zwaar”, coach Ryan Ferrell gezegd. “Ik was tevreden. Vrijdag spelen en dan twee dagen vrij nemen en dan terugkomen om een ​​conferentiewedstrijd te spelen, hebben ze heel goed werk geleverd.”

Oranje won beide gespeelde dubbelspelpartijen en won vier van de vijf enkelspelpartijen. De Beavers hadden slechts vijf spelers en verloren op nr. 6 singles en nee. 3 dubbele.

“We zien er beter uit in het dubbelspel”, zei Ferrell. “We zien er moeilijker uit in het enkelspel en ik was enthousiast over de inspanning in het algemeen.”

Jenna Hernandez (junior, Slater, Ballard HS) was een 6-0, 6-1 winnaar op nr. 3 singles en een 8-5 winnaar op nr. 2 dubbele met Alex Griggs (senior, Knoxville).

“We vragen veel van haar”, “ze stond niet eens in de line-up afgelopen herfst en nu speelt ze nummer 1 dubbel en nummer 3 singles. Ze ziet er elke wedstrijd beter uit en ze is dingen aan het uitzoeken.”

Griggs won met 6-0, 6-0 op nr. 2 eenpersoonsbedden. Brianna Lindstrom (junior, Noord Aurora, Illinois, West Aurora HS) won ook met 6-0, 6-0 op nr. 4 singles en Allie Kreider (junior, Norwalk) won met 6-0, 6-1 op nr. 5 singles. Maddie Whalen (eerstejaars, Kansas City, Mo., Park Hill HS)en Jennifer Larson (tweedejaars, Johnston) won met 8-5 op nr. 2 dubbele.

READ  Peterborough WO2-veteraan gehuldigd op Nederlandse Bevrijdingsparade

De Nederlandse gastheer Grand View University op woensdagmiddag om 16.00 uur