January 24, 2021

Modildas Overseas Review: Twee Nederlandse overwinningen, Ford scoreformulier gaat verder

Westfield Models speelde het finaleweekend van 2020 in zowel Engeland als Nederland. Ondertussen genoot een andere Westfield Matilda-derby in Spanje van dag tot dag succes.

Arsenal versloeg Everton met 4-0 om door te gaan naar de tweede plaats in de FAWSL toen Westfield Modildas in de menigte was. Caitlin Ford Beginnend met 72 minuten te spelen, werd het doelpunt gescoord Arsenaal Het tweede doelpunt, wanneer Lydia Williams De Gunners speelden een hele wedstrijd tussen de stokken en hielden de nul. Haley Raso Uitgeschakeld in de 73e minuut Everton, Zal op de vijfde plaats staan.

Chloe Locarso Speelde vanaf 68 minuten, maar het was een zware dag op kantoor Bristol City – Ze verloren met 6-1 van Manchester United.

Game tussendoor Chelsea van Sam Kerse En Tottenham van Alanna Kennedy Uitgesteld wegens bezorgdheid over het coronavirus, ontmoeting tussen West Ham United (Met McKenzie Arnold En Emily von Ekmond) En Aston Villa.

BSV De drie-game lost streak eindigde in een 2-0 nederlaag tegen Heeranveen op ERTVC om de tweede plaats te veroveren. Amy Harrison 90 minuten gespeeld, en Kia Simon Hij betrad het veld in de 81e minuut na twee maanden afwezigheid vanwege een blessure.

Ivy Luig Ze heeft nog 90 minuten onder haar riem Sevilla Koploper Barcelona verloor met 6-0.

In de tussentijd, Alex CDiac Was een ongebruikt alternatief Atletico Madrid Derby won met 1-0 van Real Madrid. Atletico staat nu drie punten op de eerste plaats.

READ  Recent nieuws over de wereldwijde epidemie