oktober 5, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Man United identificeert Nederlandse topster die ervaren spits wil vervangen ▷ SportsBrief.com

  • Manchester United is op zoek naar een ideale spits die Cristiano Ronaldo kan vervangen
  • United nam op dinsdag 22 november afscheid van Ronaldo, waarbij de club aankondigde dat de spits met onmiddellijke ingang zal vertrekken.
  • Rapporten suggereren dat de Rode Duivels de Nederlandse ster Cody Gakpo hebben geïdentificeerd als de perfecte keuze om Ronaldo op te volgen
  • De 23-jarige heeft de afgelopen maanden een snelle opmars gemaakt naar bekendheid, en trok de belangstelling van Europese topclubs.

Manchester United heeft naar verluidt de Nederlandse ster Cody Gakpo op de shortlist gezet als het belangrijkste doelwit om Cristiano Ronaldo op Old Trafford te vervangen.

Ronaldo’s contract met Heren Verenigd werd zonder pardon uit elkaar gescheurd op dinsdag 22 november, waarbij de club aankondigde dat de ervaren spits ‘met onmiddellijke ingang’ zal vertrekken.

Het besluit van United om afscheid te nemen van hun starman kwam in de nasleep van zijn explosieve interview met Piers Morgan.

Lees ook

Bruno Fernandes verbreekt de stilte over het abrupte vertrek van Cristiano Ronaldo bij Man United

Cody Gakpo, Nederland, PSV Eindhoven, Man United, Transfers, Cristiano Ronaldo, Premier League, Old Trafford.
Cody Gakpo viert feest na het scoren tijdens de FIFA World Cup Qatar 2022 Groep A-wedstrijd tussen Senegal en Nederland in het Al Thumama Stadium. Foto door Mark Metcalfe.
Bron: Getty Images

Tijdens het interview nam Ronaldo geen blad voor de mond bij het bekritiseren van United’s topleiderschap, aangezien hij de clubbaas, Erik ten Hag, rechtstreeks had aangevallen.

Opwindende functie: Bekijk het nieuws precies voor jou ➡️ zoek het blok “Aanbevolen voor jou” en geniet ervan!

Het abrupte vertrek van de spits zou de club terug naar de tekentafel hebben gestuurd, terwijl de ploeg nu op jacht is naar zijn vervanger.

Cody Gakpo genomineerd voor rol Ronaldo

De zon meldt dat de Rode Duivels aan kop gaan in de transferrace voor PSV Eindhoven-ster Gakpo, die naar verwachting Ronaldo’s schoenen zal vullen in het Theatre of Dreams.

READ  Washington Huskies Stuff and Shenanigans: The Farmer maar in het Nederlands

Gakpo was afgelopen zomer een toptransferdoelwit voor de Premier League-reuzen, maar de transfer bleef uit.

De Nederlandse jongere blijft interesse wekken bij een aantal Europese clubs Liverpool en Arsenal dacht geïnteresseerd te zijn.

Lees ook

Voormalig Spanje-doelman Iker Casillas hekelt critici van Cristiano Ronaldo

Echter, volgens Calcio MercatoUnited heeft een enorme stap gezet in de richting van het contracteren van de 23-jarige, die zou kunnen aankomen Old Trafford al in januari.

De Nederlands international heeft maar liefst 13 goals en 17 assists verzameld in 24 optredens in alle competities.

Ronaldo reageert na Man United axe

Eerder, Sport kort meldde Cristiano Ronaldo heeft zijn zegje gedaan Nadat Manchester United zijn contract met nog zeven maanden opzegde.

De voormalige Real Madrid De superster heeft nu gezegd dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging in aanloop naar zijn vertrek op Old Trafford.

In een verklaring van de Portugese ster beweerde de 37-jarige dat hij nog steeds een sterke genegenheid heeft voor Man United en de fans.

Bron: SportsBrief.com