Zakelijk

Chinese acupunctuur in Dekkershage


LOOSDUINEN - Sinds kort is het mogelijk in Dekkershage volgens traditionele Chinese geneeskunde behandeld te worden door acupucturiste dr. Huo. Naast de vestigen in Ridderkerk en 's-Gravenzande houdt dr. Huo sinds kort spreekuur op de dinsdag in de Aaltje Noordewierstraat.


Traditionele Chinese Geneeskunde
Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) is een verzamelnaam voor verschillende traditionele medische gebruiken uit China, die gedurende duizende jaren ontwikkeld zijn. Behandeling volgens TCG betekent dat de mens als één geheel wordt gezien. Op die manier kunnen klachten een samenhang laten zien, die niet afzonderlijk behandeld kunnen worden. Lichamelijke klachten kunnen voortkomen uit psychische aandoeningen, en vice versa. Yin-Yang, ofwel het Zuur-Base evenwicht hoort altijd in balans te zijn. Is dat iet het geval dan is dat vaak het begin van klachten en ziekteverschijnselen.

Acupunctuur
Blokkades ontstaan door emotionele of fysieke stoornissen, kunnen met behulp van speciale naaldjes worden opgeheven. Hierdoor kan energie weer vrij door het lichaam stromen. "Acupunctuur is een natuurlijke geneeswijze, een goede aanvulling op de westerse geneeskunde en kent geen bijwerkingen", licht dr. Huo toe.

Klachten, aandoeningen, ziekten
Mensen kunnen terecht voor de meest uiteenlopende ziektes en aandoeningen en klachten als migraine, chronische diarree, rugpijn, huidziekten, hoog cholesterolgehalte. stress, slapeloosheid, hooikoorts enzovoorts.

Zorgverzekeraars
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen (of deels) via de aanvullende polis.

Contact
Centrum voor Chinese Acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde is gevestigt in 's Gravenzande in de Sand-Ambachtstraat 136C. Op de dinsdag kan men tussen 9.00 en 18.00 uur terecht tijdens het spreekuur in Dekkershage. Telefoon: 06 20 18 77 56 | www.acupunctuur.me


 TIP DE REDACTIE


 DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA