Sport

Verkiezing favoriete Haagse clubscheids

Voor de vijfde keer op rij organiseert het CDA de verkiezing van de favoriete clubscheids van Den Haag. Dit jaar komen niet alleen scheidsrechters in aanmerking, maar ook de mensen van de wedstrijdtafel, assistent-scheidsrechters en de wedstrijdleiding. Ook deze vrijwilligers zijn immers onmisbaar om de wedstrijd tot een goed einde te brengen.


Heb jij op jouw vereniging iemand die de titel favoriete clubscheids verdiend? Nomineer hem of haar. Clubscheidsrechters en vrijwilligers van Haagse sportverenigingen kunnen vanaf vandaag tot en met 18 april door iedereen genomineerd worden via www.haagseclubscheidsrechter.nl. Alle sporten doen mee.


Initiatief CDA Den Haag

Met het organiseren van de verkiezing van de favoriete clubscheidsrechter van Den Haag wil het CDA waardering tonen voor de inzet van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen sportwedstrijd! Scheidsrechters en andere vrijwilligers rondom de wedstrijden krijgen helaas niet altijd de blijk van waardering die zij verdienen. Ze zijn vaak onderhevig aan kritiek van zowel spelers als publiek en verdienen hierdoor extra steun en positieve aandacht. Haagse sportverenigingen tonen door hun deelname aan de verkiezing dat de rol van vrijwilligers van onschatbare waarde is voor de Haagse sport en dat hun inzet wel degelijk wordt gewaardeerd! Afgelopen jaren was het aantal genomineerden vanuit verenigingen en het aantal uitgebrachte stemmen in de verkiezing van favoriete clubscheids enorm.


De uitreiking aan de winnaars (publieks- en jurywinnaar) dit jaar zal plaatsvinden op 26 mei 2018.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA