Algemeen

Parnassia over ‘verwarde personen’ bij Kom Loosduinen

Kom Loosduinen houdt donderdag 24 mei weer een bewonersvergadering. Deze keer met onder meer een verslag over de voortgang van Buitenplaats Ockenburgh, een gesprek met de wijkagent en een lid van het Buurt Preventie Team en twee medewerkers van Parnassia die komen vertellen over psychiatrie in het algemeen en de overlast van verwarde personen.


Het fenomeen verward persoon is iets waar de samenleving steeds vaker mee te maken krijgt. Onlangs nog werd de stad opgeschrikt door het nieuws dat een vermeend verward persoon op drie mensen had in gestoken. Het is dus een goede zaak dat Parnassia zich bereid ziet hierover te vertellen en van gedachten te wisselen.


Daarnaast is er aandacht voor verkeerszaken in de wijk. Dave Smit (wegbeheerder van de Gemeente) is aanwezig om vragen te beantwoorden over verkeerszaken in de wijk.


Wie zelf een onderwerp naar voren wil brengen kan tot een kwartier vóór aanvang van de vergadering maximaal 5 minuten spreektijd aanvragen.


Reden genoeg om op 24 mei om 19.30 uur in de vergaderruimte van de Abdijkerk plaats te nemen en u onder het genot van een kopje koffie te laten informeren over alles wat er reilt en zeilt in de wijk.