Algemeen

Kringloop Loosduinen bestaat 4 jaar

Kringloop Loosduinen is inmiddels een begrip in Den Haag Zuidwest. De tijd heeft er niet stil gestaan. Al zou je dat bij de aanblik van veel zaken uit het assortiment niet altijd zeggen. Menigeen kan zich nog wel het retrostoeltje herinneren dat symbool stond voor de opening van de retroafdeling.

De kringloopwinkel (ook erkend leerbedrijf) aan de Oude Haagweg 6in Den Haag-Loosduinen bestaat al weer vier jaar en velen vonden er hun weg naar de meest leuke dingen voor in en om het huis. Alles wat ingebracht of opgehaald wordt, komt direct in de winkel. Vele vaste klanten brengen regelmatig een bezoekje omdat er altijd nieuwe aanvoer is. Het assortiment is enorm uitgebreid, van Oud-Hollandse weegschalen tot gereedschap. Er is tegenwoordig een hele grote hifi-hoek. Ook gaat men heel bewust om met de spullen die niet meer bruikbaar zijn; deze worden milieubewust afgevoerd. Hoewel men bij de Kringloop Loosduinen dus heel selectief te werk gaat, barst de winkel inmiddels bijna uit de voegen.
Na vier jaar is het dan ook tijd geworden om eens flink op te ruimen. De vierde verjaardag wordt gevierd met een actie van 20% korting. Voor iedereen die heeft besloten er weer eens te gaan rondneuzen, staat bovendien gratis koffie met cake klaar. Het team van vrijwilligers helpt de bezoekers graag. Veel (vaak oudere) mensen komen regelmatig voor een praatje. Kringloop Loosduinen heeft ook mensen aan een baan geholpen en steunt een aantal goede doelen waaronder het Ronald McDonaldhuis en mensen met een laag inkomen.

Meer informatie
Heb je hulp nodig bij verhuizen of ontruimen? Ook daarin is men gespecialiseerd. Bel voor meer informatie: 070-415 82 54 of 06-10 216 215.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA