Algemeen

Houthaghe zoekt mensen met groene vingers

De bewoners van woonzorgcentrum Houthaghe kunnen altijd wat extra levendigheid en gezelligheid gebruiken. Daarom wordt in het kader van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, van alles georganiseerd.

Vrijdag 15 maart: lenteklaar maken van balkons en terrassen. Nu de zon zich weer vaker laat zien, is het fijn als de balkons en de terrassen van Houthaghe er weer keurig en fleurig bij staan. De bewoners genieten daar enorm van. Heeft u groene vingers? Kom dan samen met ons de bloembakken vullen en de tuinmeubels opfrissen. Aanmelden voor deze vrijwilligersklus kan via de website van het Oranje Fonds.

Zaterdag 16 maart: gezelligheid met de Jongens van Willems en spelletjes. Deze dag zijn er vanaf 10.30 uur verschillende spellen te doen in Houthaghe. Daarnaast verkoopt Human 4 Colours allerlei cadeau-artikelen. Om 13.45 uur verzorgen De Jongens van Willems een spetterend muzikaal optreden. Het repertoire van deze band bestaat uit gezellige foxtrots, Zuid-Amerikaanse samba's, Spaanse liedjes, latin, dixieland, Indische liedjes, chansons en loopt van Eddy Christiani via Smokey tot Frans Bauer. Voor elk wat wils!

Over NLdoet
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA