Algemeen

Bij Boekhandel Kroon wordt het stokje overgedragen

Na een volop werkzaam leven hoopt Dick Kroon van Boekhandel Kroon in Loosduinen op vrijdag 1 maart met pensioen te gaan. Maar deze gerenommeerde boekhandel gaat niet sluiten. Dick Kroon heeft de zaak overgedaan aan zijn neef Arie van der Zwan, die al tien jaar mede-eigenaar is. Bij Boekhandel Kroon wordt het stokje dus nu volledig overgedragen.

De vader van Dick Kroon heeft zich in 1951 in de zaak gevestigd en vanaf 1972 heeft Dick ook in de zaak gestaan. Nu - na bijna 49 jaar - vindt hij het welletjes. Het zal niemand verbazen dat Dick in de loop der jaren een grote vaste klantenkring heeft opgebouwd. Ja zelfs door het hele land, want klanten van vroeger die inmiddels uit de buurt verhuisd zijn, bestellen nu nog boeken bij Kroon. Dick: “Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de jarenlange klandizie. Tot slot wens ik mijn neef Arie een prettige en succesvolle voortzetting van de zaak toe en daar heb ik alle vertrouwen in!”

Het enorme assortiment van Boekhandel Kroon bestaat uit duizenden boeken. “Ook kunnen we binnen een paar dagen 70.000 titels leveren! Daarnaast hebben wij een gigantisch aanbod van tijdschriften, kantoorartikelen en wenskaarten van speciale merken. Tevens hebben wij een postagentschap en kan men voor diverse loterijen bij ons terecht”.

“Per 1 maart neem ik de zaak dus volledig over,” aldus Arie van der Zwan enthousiast. “Er zal niet veel veranderen, want ik ga in hetzelfde spoor verder. De klanten zullen er in ieder geval weinig van merken. Ik heb er echt zin in en ga met volle kracht door. Met oom Dick heb ik altijd prettig samengewerkt en wens hem voor de toekomst het allerbeste toe!”

Afscheid nemen
Onder genot van een lekker hapje en drankje mag iedereen vrijdag 1 maart tussen 18.00 en 20.00 uur bij Boekhandel Kroon langskomen om op zijn laatste werkdag afscheid van Dick te nemen en hem nog een fijne tijd toe te wensen.

Contact
Boekhandel Kroon is gevestigd aan de Loosduinse Hoofdstraat 300 in Den Haag. Tel. 070-3977731. Website www.boekhandelkroon.nlDE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA