juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

InvenTrust Properties Corp. Illinois maakt definitieve resultaten Nederlandse veiling bekend

Towners Grove, III .– (Business Wire) – 12 november 2021–

InvenTrust Properties Corp. (“InvenTrust” of “Company” (NYSE: IVT) maakte vandaag de definitieve resultaten bekend van haar gewijzigde “Dutch Auction” self-tender aanbod (“bod”) voor contante aankopen tot $ 100 miljoen. De waarde van de gewone aandelen van het bedrijf verviel op 8 november 2021 om 12.00 uur middernacht New York City tijd.

Computershare Trust Company, NA, op basis van het definitieve aantal bewaarders (“bewaarders”) voor het bod, werden 9.214.944 gewone aandelen aangeboden tegen een geldige aankoopprijs van $ 25,00 per aandeel en werden niet correct ingetrokken.

In overeenstemming met de voorwaarden van het bod en op basis van het definitieve nummer van de bewaarder, stemde de Vennootschap ermee in 4.000.000 openbare aandelen te kopen tegen een prijs van $ 25,00 per aandeel. Bied gerelateerde vergoedingen en kosten aan. Het aantal aandelen dat het bedrijf in het bod heeft ingekocht, bedraagt ​​ongeveer 5,6% van het totale aantal uitstaande gewone aandelen op 8 november 2021. Aandelen van gewone aandelen gekocht in de aanbieding.

Op basis van het hierboven beschreven definitieve aantal stemde het bedrijf ermee in om ongeveer 42% van de naar behoren gewone aandelen te kopen tegen een aankoopprijs van $ 25,00 per aandeel op een pro rata basis (exclusief “oneven” houders, de gewone aandelen hadden de voorkeur ).

De betaling voor de gewone aandelen die in het kader van het bod voor aankoop werden geaccepteerd, vond plaats op 12 november 2021. Aandelen van gewone aandelen die zijn aangemeld en niet voor inkoop zijn geaccepteerd, zullen onmiddellijk aan de aandeelhouders worden teruggegeven. De Bewaarder zal betalen voor de gewone aandelen die zijn aangeboden en geaccepteerd voor aankoop, geldig volgens de voorwaarden van het bod.

READ  MERED en Nederlandse Stichting Dubai Iconic Tower - Trading Bekijk nieuws

BofA Securities, Wells Fargo Securities, LLC, Eastdil Secured LLC, Green Street Advisors, LLC en Latham & Watkins LLP traden op 12 oktober op als adviseurs van het management en de raad van bestuur van het bedrijf voor de notering van het bedrijf op de New York Stock Exchange. 2021. Fungeerde als informatieagent voor aanbieding bij George Johns LLC, BofA Securities en Wells Farco Securities, optredend als Dealer Managers voor LLC Offer.

Partners die vragen hebben over de aanbieding of meer informatie willen, kunnen contact opnemen met de informatieagent voor de aanbieding op (888) 877-5360 (gratis) of de dealermanagers voor de aanbieding op BofA Securities (888) 803. 9655 (gratis) of bij Wells Fargo Securities, LLC (800) 532-2916.

Belangrijk nieuws

Dit persbericht is alleen voor informatieve doeleinden en is geen aanbod om effecten van het bedrijf te kopen of te verkopen.

Over InvenTrust Properties Corp.

InvenTrust Properties Corp. (“Wij”, “Bedrijf”, “Onze”, “Wij”, “IVT” of “InvenTrust”) is een primaire zonnegordel, die voor veel huurders een essentiële REIT voor de detailhandel is. Beheert ook een in de supermarkt verankerde omgeving en gemeenschapscentra en hoogwaardige energiecentra met kruidenierswarencomponenten. IVT is een vertrouwde, lokale exploitant die vastgoedexpertise inbrengt in zijn huurdersrelaties en heeft een sterke reputatie opgebouwd bij marktdeelnemers in zijn hele portefeuille. IVT is toonaangevend op het gebied van milieu, maatschappij en governance (ESG) en is sinds 2018 lid van de Global Real Estate Stability Benchmark (“GRESB”). Per 30 september 2021 is de vennootschap eigenaar en beheerder van 63. Winkelactiva vertegenwoordigen 10,6 miljoen vierkante voet winkelruimte. Ga voor meer informatie naar www.inventrustproperties.com.

READ  Biden ontmoet de Nederlandse premier te midden van een geschil over chips

Ontkenning van forward statements

De perspectiefverklaringen in dit persbericht zijn geen historische feiten, maar zijn toekomstgerichte verklaringen, inclusief verklaringen over de doelstellingen, overtuigingen, verwachtingen, plannen of prognoses van het management voor de toekomst, en worden gewoonlijk aangeduid met woorden als “mei”. Kan, “” verwachten, “” plannen, “” zoeken, “” anticiperen, “” vertrouwen, “” evaluatie, “” voorspellen, “” voorlopig, “” mogelijk, “” kans, ” “” Will,”” Optie ”en variaties van deze voorwaarden en soortgelijke uitdrukkingen of negatieve of identieke uitdrukkingen van deze voorwaarden. Dergelijke perspectiefverklaringen zijn niet noodzakelijkerwijs gebaseerd op veronderstellingen en veronderstellingen die inherent onzeker zijn, zelfs als ze door ons en ons management worden gerechtvaardigd. Factoren die echte resultaten kunnen onderscheiden van huidige verwachtingen. Voor een verdere bespreking van onze perspectiefverklaringen en factoren die van invloed kunnen zijn op de uitkomst van onze toekomstige beslissingen en financiële positie, zie onze deponeringen bij de SEC, inclusief de risicofactoren die zijn opgenomen in ons meest recente jaarverslag in Form 10-K. Bijgewerkt op elk volgend kwartaalrapport in Form 10-Q, in elk geval ingediend bij de SEC. We waarschuwen u om geen overmatig vertrouwen te stellen in een van de perspectiefverklaringen die op de datum van dit persbericht zijn uitgegeven. We zijn niet verplicht om deze perspectiefverklaringen publiekelijk bij te werken, behalve zoals vereist door de toepasselijke wetgeving, voor werkelijke resultaten, nieuwe informatie of toekomstige gebeurtenissen, wijzigingen in veronderstellingen of andere factoren die van invloed zijn op perspectiefverklaringen. Als we een of meer perspectiefverklaringen bijwerken, mag er niet van worden uitgegaan dat we aanvullende updates zullen maken met betrekking tot die of andere perspectiefverklaringen.

READ  Worstila gaat 25 MW Nederlandse batterij leveren - upgrade

Zie originele versie businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20211112005850/en/

Contactpersoon: Don Lombardo

Vice-president Investor Relations

630-570-0605

[email protected]

Trefwoord: Illinois Verenigde Staten Noord-Amerika

Industrieel Trefwoord: Commerciële Bouw & Vastgoed Bouw & Vastgoed Reed

Bron: InvenTrust Properties Corp.

Auteursrecht Business Wire 2021.

Pub: 11/12/2021 16:15 uur / SCHIJF: 11/12/2021 16:15 uur

http://www.businesswire.com/news/home/20211112005850/en