december 2, 2022

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Wonderland lanceert ‘Happy Hauntings’ en nieuwe AquaStadium Halloween 2022 duikshow

Nederlands Wonderland lanceert zijn Halloween-evenement twee weekenden eerder dan vorig jaar.

“Happy Hauntings” is tot en met oktober geopend van 13.00 tot 20.00 uur op zaterdag en zondag. 30 vanaf deze zaterdag, okt. 1, evenals op maandag 10 okt. 10, in het pretpark in Lancaster.

Het park zei dat het voor het eerst zijn koninklijke duikers bij het AquaStadium betrekt.

“Deze speciale Halloween-duikshow zal elke dag Happy Hauntings draaien en het verhaal vertellen van een groep vrienden die gekke, angstige trollen trotseren om een ​​overvloedige schat te vinden”, zei het park in een persbericht.

“We weten hoeveel onze gasten houden van Dutch Wonderland’s Dive Shows, dus het is een echte traktatie om voor het eerst een Happy Hauntings-show te bieden”, aldus General Manager James Paulding. “Deze is speciaal en ook een beetje gek, omdat hij profiteert van de leukste elementen van Halloween. We denken dat onze gasten het geweldig zullen vinden.”

Nachtritten zijn beschikbaar op de Roller Ghoster (Kingdom Coaster) en Witches Whirl (Flying Trapeze). Duke’s Spooktacular Bash, een nachtelijk dansfeest voor kinderen, wordt elke werkdag gehouden.

Dragon’s Fire BBQ zal ribs en pulled pork op het menu hebben staan. Penley’s Pub, die een selectie bier en herfstbieren voor volwassenen biedt, zal ook s’mores en pompoensoep serveren.

Happy Hauntings-tickets zijn te koop voor $ 29,99 tot en met oktober. 3 bij online aankoop. De normale prijs is $ 49,99. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

LEES VERDER: Knoebels, Dutch Wonderland, Kennywood land nationale ‘Golden Ticket Awards’.

Pretpark Dutch Wonderland in Lancaster, Pennsylvania, lanceert zijn Halloween-evenement “Happy Hauntings” eerder dan normaal. Happy Hauntings is op zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 20.00 uur. 1-30, evenals op maandag 10 okt. 10.

Hollands Wonderland Halloween 2022

Pretpark Dutch Wonderland in Lancaster, Pennsylvania, lanceert zijn Halloween-evenement “Happy Hauntings” eerder dan normaal. Happy Hauntings is op zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 20.00 uur. 1-30, evenals op maandag 10 okt. 10.

READ  Na de chaotische exodus worstelen Afghanen in Nederland om stabiliteit te vinden