december 3, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantell zegt dat Kevin Owens eruitziet als ‘een taxichauffeur’

Kevin Owens heeft hard gewerkt om een ​​van de betrouwbaarste te worden sterren in heel WWE. In feite hielpen zijn in-ring-vaardigheden en karakterwerk hem te onderscheiden van de rest. Helaas is niet iedereen fan van hoe hij eruitziet, zo ook de Nederlandse Mantell.

Kevin Owens heeft niet de meest indrukwekkende lichaamsbouw in WWE, maar dat heeft hem er nooit van weerhouden om op het hoogste niveau te strijden en vele titels in het bedrijf te winnen. Deze klacht over zijn uiterlijk is iets waar hij zijn hele carrière mee te maken heeft gehad.

Tijdens het spreken over zijn Story Time met Dutch Mantell podcast, sprak Dutch Mantell over de lichaamsbouw van Kevin Owens en verklaarde dat hij eruitziet als een taxichauffeur.

Owens heeft sowieso veel warmte, want als je naar hem kijkt, heeft hij niet het lichaam, hij heeft niet de kleur, hij ziet eruit als een taxichauffeur die in zijn taxi stapt. Geweldige werker, maar zijn uiterlijke kenmerken of uiterlijk passen niet bij het beroep dat hij uitoefent.

Ik denk dat ze zeggen dat hij nog steeds opblaast [gets tired in a match] (…) die in mijn slechtste vorm, ik werd moe, maar ik weet het niet, hij doet waarschijnlijk elke avond 15 minuten, dus dat zou je in vorm moeten houden, maar ik weet het niet. Wat je ook kan laten ontploffen, zijn zenuwen. Als je nerveus wordt, kan dat je ademhaling belemmeren of gewoon emoties, denk ik.

Owens wil ook een wedstrijd tegen Roman Reigns voor echte fans. We zullen moeten afwachten wat WWE voor Owens in petto heeft, want fans houden van zijn huidige verhaallijn.

READ  Arsenal krijgt Nederlandse aanvaller als ze £ 33m + betalen, bod mogelijk

Ben je het eens met Mantell? Geluid uit in de reacties!