juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat maakt Dutch Hot Chocolate uniek?

Masterclass laat zien hoe verschillende landen hun eigen recepten voor de romige chocoladedrank hebben ontwikkeld. Colombiaanse warme chocolademelk, of chocolade santafereño (per Atlas Obscura), bevat vaak de extra smaken honing en kaneel, met een onthulling van gezouten smeltkaas op de bodem van elke mok. Italiaanse warme chocolademelk bevat maïszetmeel om de cacaorijke drank te verdikken. Als u op zoek bent naar instructies op hoe je de ultieme warme chocolademelk helemaal opnieuw maaktkijk voor fooien echter bij niemand anders dan bij de Nederlanders.

Toch wachten er in de geliefde Nederlandse versie geen grote verrassingen om onthuld te worden, afgezien van het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Terwijl tcs beweert dat Nederlandse warme chocolademelk (of warme chocolademelk) rijker is dan elk standaardrecept vanwege de extra theelepel cacaopoeder en af ​​en toe een scheutje sterke drank, Amsterdam-Nu zegt dat Nederlandse warme chocolademelk niet alleen pure chocolade bevat, maar ook een eigeel voor extra romigheid.

Je kunt natuurlijk thuis je eigen mok warme chocolademelk maken, eigeel optioneel. Je kunt volle melk gebruiken samen met pure chocolade van hoge kwaliteit en Nederlands cacaopoeder. Af en toe worden ook unieke toevoegingen van cognac en rum toegevoegd voor een drankje voor volwassenen. Opgewarmde melk heeft zijn eigen niveau van rijkdom, maar wanneer het wordt gemengd met Nederlands cacaopoeder, verandert het in een verhoogde versie van de populaire chocoladedrank.

READ  Stedin, de Nederlandse distributienetbeheerder, kondigt samenwerking aan met Energy Web om de toekomst van vermogensbeheer te verkennen