november 29, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantell voorspelt Roman Reigns vs. Logan Paul

Dutch Mantell denkt dat Logan Paul geen kans maakt om Roman Reigns te verslaan voor het onbetwiste WWE Universal Championship op Crown Jewel 2022.

Het kwam als een verrassing voor fans toen de wereldwijde juggernaut Logan boekte om Reigns te ontmoeten in slechts zijn derde worstelwedstrijd. De aanvankelijke angst is echter verdwenen omdat hun heen-en-weer segmenten mensen aan hun stoel hebben gekluisterd.

Als zodanig hebben fans gespeculeerd over hoe de wedstrijd op de show van 5 november zou verlopen en of Logan Paul Reigns kan onttronen.

Sprekend over de laatste aflevering van Sportskeeda Wrestling’s SmackTalk, deelde Dutch Mantell zijn mening hierover. De worstelveteraan gelooft dat Roman Reigns de show in Saoedi-Arabië zou verlaten met de universele titel.

Mantell voegde eraan toe dat WWE zich ook geen zorgen hoeft te maken over hoe Logan Paul zou worden gezien in Saoedi-Arabië vanwege zijn wereldwijde populariteit. De veteraan zei dat hij de wedstrijd zelf zou bekijken omdat het “uniek” is.

“Hij gaat Roman Reigns niet verslaan. En ik zie Roman hem verslaan, dat is wat ik zie, en dan een grote schmaltz, en we gaan vanaf daar. Maar ik denk dat het geweldig is om hem daar op het evenement in Saoedi-Arabië te plaatsen, omdat het anders is. Logan Paul is overal op internet, dus je weet dat hij in Saoedi-Arabië is, dus je hoeft niet te zeggen ‘wat als mensen niet weten wie hij is?’ Die ga ik eigenlijk zelf kijken omdat het zo uniek is”, aldus Dutch Mantell. (Van 4:30 – 5:10)

Bekijk de volledige video hieronder:

youtube-cover

Voormalig WWE-schrijver Vince Russo vindt ook dat Roman Reigns Logan Paul moet winnen

In een recente aflevering van Sportskeeda Wrestling’s Schrijven met Russoverklaarde Vince Russo ook dat het voor een “buitenstaander van beroemdheden” geen zin heeft om Roman Reigns te verslaan.

READ  Wekelijks toegankelijke leeractiviteiten: Dubbel Nederlands, Emoji, Thanksgiving

Hij voegde er echter aan toe dat als HHH hitte had met The Tribal Chief of als er een ander probleem naar voren kwam, Logan Paul een externe kans had om het goud te winnen.

“Je kunt deze beroemde buitenstaander niet binnenhalen en hem over je topman laten gaan die al twee jaar niet is verslagen. Absoluut niet. Ik ben echter geen Triple H, dus ik moet mezelf de vragen stellen. Is Triple H een teken voor Logan Paul? Heeft Triple H enige hitte met Roman Reigns? Misschien vroeg Roman om wat extra vrije tijd? Misschien vroeg Roman om opslag? Hoe dan ook, “zei Russo.

ROMEINSE REGERING. LOGAN PAUL Voor het eerst oog in oog in de ring.📺 #SmackDownvrijdag 8e/7c op FOX https://t.co/B0eDqdlIRy

Wat de uitkomst ook is, het is veilig om te zeggen dat de wedstrijd indrukwekkend zou zijn, aangezien Logan Paul het worstelen heel snel heeft opgepakt.

Ben je het eens met de kijk van Dutch Mantell op Roman Reigns vs. Logan Paul? Geluid uit in de comments hieronder.


Als je citaten uit dit artikel gebruikt, sluit dan de YouTube-video in en vermeld Sportskeeda Wrestling.

Ontdek bij welk groot worstelproject The Rock momenteel betrokken is hier.

Snelle links

Meer van Sportskeeda