april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlands GB | Een boze Masebin regisseert medespeler Schumacher

Beide coureurs werden naar de dienstmeisjes geroepen nadat Aston Martin Sebastian zich kwalificeerde om de cut in de eerste ronde te blokkeren en werd uiteindelijk vrijgesproken.

De Russische rookie Nikita Masebin heeft Haas’ Mick Schumacher beschuldigd van “brutaal” gedrag tijdens de Nederlandse Grand Prix op 4 september en zei dat de Duitser zijn ware aard had onthuld door een overeenkomst te verbreken.

Mick Schumacher, de zoon van Ferrari’s beste en zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher, suggereerde dat de Russen een spel zouden maken en dat hij de Masebin mocht oversteken voor zijn laatste run.

Nu Haas dit seizoen nog steeds geen punt heeft, was het probleem een ​​nieuwe hoofdpijn voor teambaas Gunder Steiner.

Mick Schumacher is de verdediger van motorpartner Ferrari en de titelsponsor van Masebin’s miljardair zakenman-vaderteam.

Beide coureurs werden naar de dienstmeiden geroepen nadat Aston Martin Sebastian zich kwalificeerde om de cut in de eerste ronde te blokkeren en werden uiteindelijk vrijgesproken.

Masebin heeft zijn partner echter al publiekelijk beschuldigd. “Hij kwam naar voren, ondersteunde me, zette me in de stoel. Ik zal een woord met het team spreken om te zien waarom het is gebeurd”, vertelde hij aan Sky Sports TV. Toen hij later met verslaggevers sprak, realiseerde de Rus zich dat Mick Schumacher een teamcontract had verbroken en zijn geschiktheid voor “verdienste” had vervormd.

“Ik ken mijn plaats in het team. Ik heb een teambaas. Ik ben erg blij om de regels te volgen omdat ik het belangrijk vind om een ​​team te zijn. Op een dag zullen de regels tegen je spelen, op een dag zullen de regels tegen je spelen”, zei hij. “Wat ik niet leuk vind aan mensen is dat ze vechten voor de P19 [19th place]. Ik denk dat het hun ware aard laat zien en ik tolereer het niet. “

In een afzonderlijk gesprek met verslaggevers zei Mick Schumacher dat Masebin “zeer vocaal was over dingen in de pers”. Gunder Steiner zei dat dit niet de laatste keer was dat coureurs het oneens waren. “Het is dit jaar vooral moeilijk om terug te vechten. Op dit moment vecht je alleen met je teamgenoot. Dus het is duidelijk een beetje heter, want het enige dat je kunt winnen, zijn teamgenoten. ‘Oorlog’.

READ  TCS kondigt nieuwe samenwerking aan met Dutch Open Golf Tournament - India Education | Laatste onderwijsnieuws | Wereldwijd onderwijsnieuws