juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jack Alkadi werd na zijn dood gekroond tot koning van de Dutch Fork

Jack Alkadi werd na zijn dood gekroond tot koning van de Dutch Fork

Jack, die in augustus tijdens een voetbaltraining in elkaar zakte, stierf plotseling. Zijn moeder Kelly en broer Ben kwamen namens hem thuis en accepteerden de kroon van de koning.

IRMO, SC – Emotie barstte los na de dood van de geliefde voetballer Jack Alkadi op de Dutch Fork High School op vrijdagavond nadat hij tot koning was gekroond toen hij naar huis terugkeerde.

“Om te zien dat iedereen in de Dutch Fork zoveel liefde voor het gezin toont… dit betekent de wereld voor mij”, zei Jacks moeder, Kelly Alkadi. ‘Het geneest me. Het helpt mijn hart te genezen.’

Jack, die in augustus tijdens een voetbaltraining in elkaar zakte, stierf plotseling. Namens hem namen zijn moeder Kelly en broer Ben de kroon in ontvangst.

Gerelateerd: Dutch Fork High Jack organiseert herdenkingsdienst Al Qaeda

“Ik wil hier zijn, want als ze me zien, vertellen ze me dat ze Jack zien”, zei hij.

Zijn aanwezigheid is nog steeds voelbaar in het hele studentenlichaam.

“Hij kwam als eerste naar buiten en kreeg meer stemmen van de studenten, dus we waren erg enthousiast om dat grote aantal te zien”, zei Phyllis Richmond, de coördinator die thuiskwam.

Ze zeggen dat hij zijn stempel op het veld en in hun hart heeft gedrukt.

Gerelateerd: ‘Het dichtst bij de perfecte man die ik ooit heb ontmoet’: Dutch Fork High School-studenten herinneren zich geliefde voetballer

“Hij gaat de kroon terug naar huis halen, en het is … enorm … ik weet het, ik weet dat hij niet zo opgewonden zal zijn, hij zit daar maar te lachen. Hem verliezen, hem zo veel verliezen”, zei Jack’s vriend Hayden Vriend.

READ  Uitslagen, resultaten, Engeland tegen Slovenië, Reactie, Nederland van Oostenrijk, Frankrijk tegen Polen, Denemarken tegen Servië, Ronde van 16, Stand van Groep D, Stand van Groep C, Laatste updates, Updates

Zijn naasten zeiden dat hij zijn nederige humeur en gevoel voor humor zou verliezen.

“Ik weet dat als Jack hier is, hij wil dat we allemaal wegblijven. Ik weet dat hij alles zal opgeven als hij nu speelt. Waarschijnlijk is Jack een van de hardste werkers die ik ooit zal kennen. Ik zie dat hij dat doet, ‘ zei de vriend.

De geest van Al Qaeda leeft op het veld en in de Nederlandse vork.

“Hij is een geweldige kerel, maar nu is hij een mooie engel voor mij, dus mooie engel,” zei Kelly Alkatib.