april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het Nederlandse duo vertaalde het Barcelona-formulier om zich te kwalificeren voor internationale overwinning

Het oogverblindende Nederlandse duo van Barcelona leidde Oranje naar een kwalificatiezege;  De mijlpaal van het doel is bereikt

Debe Brace Nederlandse wint; Het doel bereikt de mijlpaal

Veel Premier League-fans zullen zich het jeugdige gejuich van Memphis Debbie herinneren, dat teleurstellend was bij Manchester United. Maar Barcelona is zijn jonge leeftijd ver vooruit en de Nederlands international heeft nu een heilige plaats voor zijn land bereikt na het scoren van een brace. OranjeZe versloeg Montenegro met 4-0 in de WK-kwalificatie.

Aan beide kanten van de helft ging Debbie Brace door voor Barcelona 30 goals in zijn internationale carrière voor Nederland, De enige staking voor hem om de top tien all-time scorelijst te breken.

De Gea zette hem op 25 goals en 13 assists in 37 wedstrijden voor de club en het land in de beste kalender van 2021, en zijn algemene vorm is precies wat Barcelona logisch achtte om PSV mee te nemen als onderdeel van hun plan om door te gaan op het veld als vijfdeklasser.

Met slechts één doelpunt in verlegenheid gebracht met middenvelder Maestro Wesley Sneijder in de 31 doelpunten voor Nederland, staat Debbie nu niet alleen in de top tien volgens hem, maar heeft hij nog niemand voor zich op de lijst van grote prestaties. Nog steeds 27 jaar oud, hij moet klimmen wie echt is in het Nederlandse voetbal, waaronder Johann Gruzf & Abe Lensstra (33), Foss Wilkes & Root von Nistelrooz (35), en Dennis Bergkomb & Arjen Robben. (37)

READ  Nederlandse protocol hackers bezig met het repareren van internet

De Jong straalt; Een belangrijk onderdeel van de toekomst van Barcelona

Barcelona mag Ajax-jeugdproduct nog steeds noemen, hoewel Tony Olmo van RB Leipzig in januari van kracht wordt Frankie de Zhang Een belangrijk deel van het fortuin van de club gaat vooruit.

De Jong was vanavond opnieuw de beste voor zijn land, hij eindigde zijn pass van 93%, behield het op twee na hoogste balbezit en eindigde met vijf drops, altijd het middelpunt.

Zijn bekendheid tijdens zijn tijd bij Amsterdam bij het nationale team en Ajax is al goed vertaald naar Barcelona.

Tot nu toe was De Jong dit seizoen de machinist van de locomotief in Camp Nou en is hij internationaal in goede vorm aangekomen voor Barcelona.

Is er momenteel een betere centrale middenvelder in de wereld? Je zult zeker moeite hebben om er een te vinden.


Dit artikel is bewerkt
Hoeklamp.