juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse topman verkoopt aangehouden Boeing 777; Faillissementsproces wordt nu afgesloten: Jet Airways

Jet Airways heeft zaterdag zijn wide-body Boeing 777-vliegtuig verkocht, dat onder de controle stond van een Nederlandse directie vanwege een faillissementsprocedure tegen het bedrijf in Nederland, en het proces dat werd gebruikt om deze operaties te beëindigen.

Jet Airways wordt geconfronteerd met een faillissementsprocedure naar aanleiding van een klacht in Nederland, waar het failliet is verklaard naar aanleiding van een klacht van twee Europese geldschieters.

Volgens de Nederlandse directie is de apparatuur (vliegtuig) die door de Nederlandse directie wordt bestuurd, onder Nederlands faillissementsbewind voor $ 9 miljoen verkocht aan IAGCAS 777, LLC. , ” Ashish Chawsaria, een gemachtigde vertegenwoordiger van het Jet Airways Monitoring Committee, heeft de bedrijfsverordening ingediend.

Jet Airways heeft ingediend dat de apparatuur wordt verkocht in overeenstemming met de voorwaarden van het protocol. Het bedrijf wordt niet meer failliet verklaard.

Als er reservefondsen zijn, worden deze teruggestuurd naar India.

Jet Airways is in Nederland failliet verklaard, waarna een faillissementsprocedure is aangespannen tegen het bedrijf dat Rogo Mulder (Nederlandse bewindvoerder) als curator heeft aangesteld, naar aanleiding van een vonnis van de Noord-Hollandse rechtbank van 21 mei 2019. Bedrijf in Nederland), aldus het.

De Nederlandse topman in Nederland heeft beslag gelegd op de activa van Jet Airways in Nederland.

Verder is, onder leiding van het National Institutional Legal Appeals Tribunal, het Cross Boundary Faillissement Protocol tussen Ashish Chaucharia (de voormalige beslissingsdeskundige van Jet Airways) en Mulder overeengekomen, bij beschikking van 26 september 2019, goedgekeurd door NCLAT door Jet Airways. Zei.

Jet Airways zei in een verklaring: “We willen u verder informeren dat het Nederlandse faillissementsproces zal worden afgerond na de verkoop van apparatuur en voltooiing van de vereiste procedures.”

READ  Drie Nederlandse complottheoretici veroordeeld voor langdurige aanvallen op covid-gezondheidswetenschapper - The Irish Times

(Dit verhaal is niet bewerkt door medewerkers van Devdiscourse en is automatisch gemaakt op basis van een syndicaatsfeed.)