juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Opkomende Italiaanse ster Michael Riantino’s The Man from Rome’ van Nederlandse regisseur Jab van Houston (exclusief)

De opkomende Italiaanse ster Michael Riondino is in Lido met de Venice Days-film “I’m Nostril Fantasmi” om de priester te spelen die naar Vaticaan Nederland is gestuurd. Huilend beeld van de Maagd Maria “The Man from Rome” van de Nederlandse regisseur Jab von Houston (“In Blue”).

Dit Engels-, Nederlands- en Italiaanstalige film bDe uitleenthriller en comedy-elementen beginnen deze maand met de opnames in de Zuid-Nederlandse provincie Limburg en de regio Noord-Rijnland-Westfalen in Duitsland.

Meer van Variety

Toonaangevende producenten Nederlands productiehuis IJswater Films en German Fiction Park.

Rio de Janeiro, Italië dHet Italiaanse personage is binnenkort te zien op het Italiaanse Netflix-scherm “Fedeltà” in de populaire RAI-tv-serie “The Young Mandalpano”. Hij is Venetië “Met Fantasmi”, een toneelstuk waarin hij ineens een arme alleenstaande vader speelt.

In “Man from Rome” speelt Riantino een vermoedelijke katholiek genaamd Filippo De priester werd gestuurd om het huilende beeld van de Maagd Maria te onderzoeken en te ondervragen in een grensgemeenschap in het zuiden van Nederland, waar vier jaar geleden een jongen zijn 11 klasgenoten doodschoot.

In dit kleine stadje wordt Filippo geïnspireerd door een domme jonge vrouw genaamd Toures die tranen ontdekt en rusteloos wordt. Hij werd meegesleept in de tragedie van het dorp en de reeks wonderbaarlijke gebeurtenissen die zijn carrière ondermijnden.

“Filippo begint de film zonder zijn geloof te diep te ervaren, en neemt dan zijn herstel en wat het betekent om tegenwoordig een religieus geloof te hebben,” zei Riantino. Verscheidenheid. Dit is zijn eerste internationale rol.

Emma Padding (“Play”) uit Duitsland Touris, met in de hoofdrol de Nederlandse acteurs Raymond Thierry (“Gua Vadis, Ida”) en Mary Louis Steins (“Paradise Trips”).

READ  Nederlandse overheid verlaagt belasting op benzine en energie tijdelijk

Co-schreef het scenario voor “Man from Rome” met Van Hudson Roger de Black (“Nieuwe Wereld”)

Voor de zomerrelease van het project in 2022 distribueert Custo Entertainment al op Benlex, terwijl de ontbrekende afbeeldingen in Duitsland worden uitgebracht.

Beste variëteit

Registreer alsjeblieft Verscheidenheid nieuwsbrief. Volg ons voor het laatste nieuws Facebook, Twitter, En Instagram.