juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Manchester United zou Barcelona-ster kunnen contracteren om 'Nederlands trio' te vormen – rapport

Manchester United zou Barcelona-ster kunnen contracteren om 'Nederlands trio' te vormen – rapport

Zoals al gemeld zou Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong een drukke zomerse transferperiode in het vooruitzicht kunnen hebben.

Nu de 26-jarige Nederlandse topper zijn vertrek in de zomer voortzet, zal Barça nog steeds inkomsten moeten genereren uit verkopen, terwijl zijn loon ook een last zal zijn voor de club.

Manchester United zou een stap kunnen maken voor Frankie de Jong

Nu Frenkie de Jong mogelijk vertrekt, is er geen tekort aan kandidaten voor de Barcelona-superster.

Ook wordt verwacht dat Manchester United voorop zal lopen in de rij voor de 26-jarige AFC Ajax-superster op het middenveld.

De Rode Duivels willen de Nederlander nog steeds graag vasthouden tot 2021, wanneer Erik ten Hoag de leiding overneemt.

De toekomst van Frankie de Jong is onzeker. (Foto door David Ramos/Getty Images)

Den Haag heeft een nieuw contract getekend en Manchester United nadert nu de ondertekening van twee Nederlandse voetballers.

De Rode Duivels maken inderdaad vorderingen met het contracteren van De Jong's voormalig Ajax-teamgenoot Matthijs de Ligt van Bayern München, terwijl ze werken aan het veiligstellen van de diensten van Joshua Zirkzee uit Bologna.

De Premier League-giganten kunnen een stimulans hebben om hun wervingscampagne voort te zetten door nog een Nederlandse ster toe te voegen in de vorm van Frenkie de Jong.

De toekomst van de middenvelder bij Barcelona is in dit stadium niet volledig gegarandeerd vanwege de economische situatie en Manchester United zou de 26-jarige terug kunnen roepen.

De Jong, die momenteel herstellende is van een blessure, zal waarschijnlijk niet klaar zijn voor de start van het seizoen. Of hij tegen de tijd dat de zomerperiode sluit nog steeds bij de club zal zijn, valt nog te bezien.

READ  Rechtbank oordeelt dat huisvesting voor asielzoekers in Nederland ontoereikend is