november 29, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantell over Drew McIntyre’s WWE-boeking (exclusief)

Worstelveteraan Dutch Mantell vindt dat WWE niet genoeg doet met de verhaallijn van Drew McIntyre en Sheamus.

Deze week bevond Ridge Holland zich in een geïmproviseerde match-up met McIntyre. Sheamus en McIntyre zouden het tegen elkaar opnemen, maar The Celtic Warrior was bezig met het achtervolgen van Butch, en de onvoorspelbare superster luidde aan de bel terwijl Holland en The Scottish Warrior in de ring waren. McIntyre won het gevecht met een enorme Claymore na een aanvankelijk heen en weer.

Deze week was Mantell op Sportskeeda Wrestling’s Smack Talk. Hij zei dat WWE hetzelfde programma met deze supersterren had uitgevoerd zonder enige uitbetaling. Mantell voegde eraan toe dat hij wilde dat er iets groots zou gebeuren, maar er gebeurde niets van belang:

“Oh mijn God! Ze doen het met iedereen. Dit is de zesde of zevende keer dat ze deze vier mensen bij elkaar hebben in een wedstrijd. Wat kunnen ze nog meer doen? Ik bedoel, breng er een voorhamer in. Verdorie, ze zouden dat ook opknappen of zoiets. Hij heeft een zwaard. Ik weet het niet. Ik wilde zo graag dat ze vanavond iets zouden doen. PG-14 of zoiets. Ze hebben niets gedaan. Ik weet het niet. “Ik weet het niet.” (van 26:26 tot 27:06)

Je kunt de volledige show hier bekijken:

youtube-cover

Je kunt de volledige resultaten van SmackDown bekijken hier.


Drew McIntyre of Sheamus gaan de strijd aan voor het Undisputed WWE Universal Championship

In de afgelopen twee weken stonden Drew McIntyre en Sheamus gepland om deel te nemen aan een singles-wedstrijd om te bepalen welke superster het zal opnemen tegen de onbetwiste WWE Universal Champion tijdens Clash at the Castle.

READ  Campagne 'Summer of Love' om jonge Nederlanders eraan te herinneren hoe ze moeten flirten

Sheamus kwam vorige week uit de confrontatie met McIntyre omdat hij niet medisch was goedgekeurd. De twee rivalen waren deze week ook niet op slot en Holland nam de Claymore.

Het zal interessant zijn om te zien of dit deel uitmaakt van een groter plan van The Brawling Brutes en of McIntyre naar voren kan komen als de volgende #1 uitdager voor de titel. Laat ons uw mening weten in de opmerkingen hieronder!


Als je de citaten uit dit artikel gebruikt, vermeld dan a.u.b. Sportskeeda Wrestling en sluit de YouTube-video in.


Ontdek hier waarom Goldberg The Fiend versloeg