november 29, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Bros in Lubbock werkt samen met klanten om CASA of the South Plains te ondersteunen KLBK | KAMC

Het volgende is een persbericht van Dutch Bros Coffee:

LUBBOCK, Texas (PERSBERICHT) — Op vrijdag 7 september. Op 16 november doneren Dutch Bros in Lubbock $1 van elk verkocht drankje om een ​​betere toekomst te creëren voor de lokale jeugd. Het geld wordt gedoneerd aan CASA van de South Plains.

“Dutch Bros weet hoe belangrijk het is om de jeugd van onze gemeenschappen te ondersteunen”, zegt Travis Boersma, mede-oprichter en uitvoerend voorzitter van Dutch Bros. “We zijn verheugd om samen te werken met onze klanten en gemeenschappen om een ​​verschil te maken voor toekomstige generaties.”

Dutch Bros zet sinds 2011 jaarlijks een dag in om geld in te zamelen voor lokale jongerenorganisaties. Lokale exploitanten kiezen waar hun donaties naartoe gaan om ervoor te zorgen dat alle gemeenschappen er rechtstreeks van profiteren.

  • Wanneer: vrijdag 16 september
  • Waar: Alle Lubbock Dutch Bros-locaties
  • Wat: Dutch Bros doneert $ 1 van elk verkocht drankje aan lokale jongerenorganisaties.

Over Dutch Bros

Dutch Bros Coffee is een drive-thru koffiebedrijf dat zich toelegt op het maken van een enorm verschil, kopje voor kopje. Met het hoofdkantoor in Grants Pass, Oregon, waar het in 1992 werd opgericht door Dane en Travis Boersma, deelt het nu de “Dutch Luv” met meer dan 600 locaties in 14 staten. Dutch Bros serveert speciale koffie, smoothies, vriezers, thee, de exclusieve Dutch Bros Blue Rebel energiedrank en koude koffie met stikstof. De rijke, gepatenteerde koffiemelange is van begin tot eind met de hand gemaakt.

Naast haar missie van snelheid, kwaliteit en service, zet Dutch Bros zich in om iets terug te geven aan de gemeenschappen die het bedient. Via de Dutch Bros Foundation en lokale franchisenemers doneert het bedrijf jaarlijks enkele miljoenen dollars aan goede doelen in het hele land.

READ  Emmanuel Macron liet in de kou staan ​​terwijl Priti Patel naar Nederland reist tijdens immigratiecrisis

(Persbericht van Dutch Bros Coffee)