januari 30, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Drew Barrymore heeft zojuist een prachtige Nederlandse oven voor Valentijnsdag van $ 45 laten vallen bij Walmart die er bijna identiek uitziet als Le Creuset – SheKnows

Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan SheKnows een aangesloten commissie ontvangen.

Sinds we zagen De prachtige Valentijnsdagcollectie van Le Creuset, kunnen we niet stoppen met denken aan alle romantische gerechten die we op 14 februari tot onze honing zouden kunnen serveren. Plus, een van die hartvormige kookgerei opties zouden er op elk moment van het jaar schattig uitzien op ons aanrecht. Maar ondanks dat het even in de aanbieding was, was het gerenommeerde merk toch prijzig. Gelukkig heeft onze favoriete daggastvrouw met de meeste haar eigen lijn kookgerei en een van haar prachtige items is een mooie lookalike voor Le Creuset’s Shallow Heart Cocotte en het kost slechts $ 45 bij Walmart!

Deze zoete hartvormige 2-kwart gietijzeren braadpan in de kleur Pink Champagne, verkrijgbaar bij Walmart van Beautiful by Drew Barrymore, geeft “met liefde gemaakt” een geheel nieuwe betekenis. Ovenbestendig tot 500°F en compatibel met alle kookplaten, het kookgerei houdt warmte vast en houdt vocht vast. De mooie roze kap is afgewerkt met een geëmailleerde anti-aanbaklaag en is perfect voor Valentijnsdag.

Hartvormige braadpan uit Beautiful van Drew Barrymore

Met dank aan Beautiful van Drew Barrymore.

Mooie Heart Dutch Oven van Drew Barrymore $ 44,97

“Deze kleine gietijzeren pot is schattig als een knop”, bezwijmt een gelukkige Walmart-shopper. Ze merkt op dat het kookgerei “presteert als elke andere gietijzeren pot, behalve dat het zo ontzettend LEUK is!! Het staat nu in de open lucht zodat ik ernaar kan kijken en naar kan glimlachen terwijl ik wacht om het weer te gebruiken, wat wekelijks is.”

van Barrymore Mooie lijn van geweldige keukenapparatuur en gereedschappen is een absolute favoriet van haar oude fans, die de actrice film, tv, talkshows overdag en nog veel meer hebben zien veroveren in de loop van haar carrière. Na haar gelanceerd te hebben Flower Beauty Cosmetics-lijn in 2013besloot Barrymore dat ze dat wilde haar interesses en zaken uitbreiden, terwijl we ook manieren vinden waarop klanten de betaalbare, hoogwaardige producten kunnen krijgen die ze nodig hebben. Voordat we het wisten, werd Barrymore een grote naam op de markt van keukengerei en apparaten, met stijlvolle ontwerpen, gebruiksvriendelijke gadgets en onverslaanbare prijzen.

Dus pak dit snoepje Mooie braadpan bij Walmart voordat het uitverkocht is!

READ  Door iepziekte aangetaste bomen verwijderen en vernietigen om verspreiding te voorkomen