juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“I Love Hamilton”: waarom Lewis Hamilton de favoriete F1-coureur van Zoey Dutch is

“I Love Hamilton”: waarom Lewis Hamilton de favoriete F1-coureur van Zoey Dutch is

Lewis Hamilton is statistisch gezien de beste F1-coureur in de Formule 1. Met 103 Grand Prix-overwinningen en zeven wereldtitels op zijn naam zal hij zeker een aanzienlijke schare fans aantrekken.

Maar blijkbaar heeft hij ook een enorme fanbase onder spraakmakende beroemdheden. Hollywood-actrice Zoey Dutch is dus naar eigen zeggen verliefd op Hamilton en beweert dat hij haar favoriete coureur is.

Het is niet de eerste keer van over de Atlantische Oceaan dat de mega-beroemdheden graag in de buurt van Hamilton zijn. Van Brad Pitt tot Michael Jordan en Tom Brady, de zevenvoudig wereldkampioen heeft een enorme aantrekkingskracht onder de Amerikaanse grootheden die van de F1 zijn gaan genieten.

Lees ook: Lewis Hamilton vertelt over zijn datinggeruchten met Natasha Bedingfield

Waarom houdt Zoey Dutch van Lewis Hamilton?

In de zomer van 2022 ging Dutch naar de Grand Prix van Monaco kijken, en het was haar eerste F1-ervaring. Daar kon hij zijn gebruikelijke succes niet behalen. De Amerikaanse actrice was nog steeds onder de indruk van hem vanwege zijn vriendelijkheid.

“Oké, ik hou van Hamilton!” zei Dutch op een podcast. “Hamilton, we vonden het geweldig hem te ontmoeten. Hij was heel erg aardig. Bijzonder, prachtig.” Naast Hamilton is Dutch geobsedeerd door Valtteri Bottas en Daniel Ricciardo.

Komend naar de teamchefs, denkt de Amerikaanse actrice dat Toto Wolff buitengewoon elegant en beleefd is. Ze vindt hem over het algemeen aantrekkelijk en gelooft dat hij in strijd is met zijn Netflix’s Drive To Survive-reputatie, waar hij wordt getoond als meedogenloos en koud.

READ  Nederland staat op het punt de leiding te nemen in de kwalificatiewedstrijden voor de Champions League, terwijl de Italiaanse fluiter de tweede etappe belooft: de thuisbasis van het Ierse voetbal.

Valtteri Bottas was zo’n teamspeler

Terwijl verschillende Amerikaanse beroemdheden die aan Hamilton verbonden zijn hun F1-kennis tot hem zouden kunnen beperken, lijkt Dutch een indrukwekkende kennis over de sport te hebben en kon hij regelmatig worden gevolgd.

Ze prees Bottas als een van de beste teamspelers ooit. Ze verwees naar de Finse coureur die zijn plaatsvervangende rol bij Mercedes vervulde als echt indrukwekkend, en ze vindt hem op het toppunt van sportiviteit.

Bottas speelde een geweldig teamlid voor de Silver Arrows en speelde een sleutelrol in hun dominantie in de F1 in het afgelopen decennium. In 2022 stapte hij over naar Alfa Romeo en zou hen voorafgaand aan het nieuwe seizoen vertegenwoordigen.

Daar gaf hij toe dat hij meer vrijheid heeft in zijn nieuwe rol aangezien hij daar de teamleider is tegen Guanyu Zhou, die net uit zijn rookiejaar is gekomen.

Lees ook: Charles Leclerc begreep ooit fans verkeerd die voor hem wroeten als fans van Sergio Perez