april 1, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

HexClad Cookware heeft net een nieuwe Dutch Oven gelanceerd – SheKnows

Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan SheKnows een aangesloten commissie ontvangen.

Nederlandse ovens zijn een van die magische keukengereedschappen die voor vrijwel alles en nog wat kunnen worden gebruikt. Van het bakken van brood en het braden van vlees tot soepen, stoofschotels en pastagerechten, een braadpan kan dagelijks worden gebruikt – maar er is altijd een probleem. Die dingen zijn zo verdomd zwaar! Dat wil zeggen, tot nu toe.

De favoriet van Oprah en Gordon Ramsay kookgerei merk HexClad heeft de standaard omvangrijke braadpan opnieuw ontworpen en een lichtgewicht versie gemaakt die niet beknibbelt op kwaliteit. Beschikbaar vandaag, 18 januari, de HexClad 5-Quart Dutch Oven is de keukenaccessoire dat blijft geven.

Gemaakt met een hybride technologie die de warmte gelijkmatig verdeelt over de hele pot, de HexClad Nederlands De oven is ideaal voor langzaam koken, stoven en zelfs sudderen. Het heeft een modern, spiegelend ontwerp met een roestvrijstalen deksel dat vocht binnenhoudt voor bakken, braden, frituren, koken, stomen, en sauteren.

En is het beste deel over de HexClad braadpan is dat het de helft weegt van traditionele Nederlandse ovens, wat betekent dat je het bij elke maaltijd kunt gebruiken zonder het gevoel te hebben dat je net een armtraining hebt voltooid.

Afbeelding: HexClad

HexClad 5-Quart Dutch Oven $ 179

Bonusvoordeel? Om de lancering van het product te vieren, heeft HexClad de nieuwe braadpan al in de aanbieding! Het is momenteel 22% korting, waardoor de prijs onder de $ 200 komt.

De HexClad braadpan is ook vaatwasmachine- en ovenbestendig en heeft twee grote handgrepen aan weerszijden om hem gemakkelijk vast te pakken. Nooit meer bidden tot de keukengoden als je je hete braadpan uit de oven probeert te halen.

Pak je nieuwe favoriete keukengereedschap op de HexClad-website en maak dit jaar degene waar je het krijgt echt goed in koken.

Check uit voordat je gaat deze chique kookgerei merken die Le Creuset een run voor zijn geld geven:

Pannenmerken Le Creuset

READ  Win deze maand gratis Cold Brew (en meer!) Bij Dutch Bros voor Nationale Cold Brew Day