april 1, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Nederlandse dj Afrojack laat fans grooven bij zonsondergang in Goa -WATCH

Woensdag ging de 16e editie van het EDM-festival Sunburn van start in Vagator, Goa, met een spannende line-up van artiesten.

Toen de zon onderging, kwam het allemaal op gang en hoe!

De Nederlandse dj en headliner Afrojack, wiens officiële naam Nick Leonardus van de Wall is, had het publiek in de palm van zijn hand terwijl hij ze liet meegroeven op zijn populaire nummers. Het was een avond vol vrolijkheid, herinneringen en een overvloed aan muziek. Het festival vindt plaats in Vagator, Goa, van 28 tot 30 december en duurt drie dagen. Afrojack, Black Coffee en Dimitri Vegas behoren tot de headliners en dat is zeker het hoogtepunt voor alle EDM-liefhebbers. Je zou naar Sunburn moeten gaan, al was het maar voor Like Mike en de andere artiesten in de line-up.

Afrojack en zijn landgenoot

Afrojack kwam een ​​kwartier te laat op het hoofdpodium.

Zijn landgenoot Nicky Romero alias Monocule, die voor Afrojack het podium betrad, diende als zijn wingman en hield het fort vast door zijn set met 15 minuten te verlengen voor een vol publiek dat al extatisch was door de dreunende beats.

Er waren enkele pyrotechnische vertoningen, boeiende verlichting en krachtige geluiden tijdens het uitgebreide concert.

Verder zullen er op het festival meerdere afterparty’s plaatsvinden met internationale en Indiase topbands. Daarnaast was er een openingsfeest op 27 december 2022 en zal er dit jaar ook een slotfeest zijn op 31 december.

Opgewonden, zijn we?

READ  De tijd dat Londen bijna door de Nederlanders werd binnengevallen via de Theems