Rachel Hazes reageert op verzoening Entertainment

Rachel Hazes reageert op verzoening Entertainment

Vijf jaar lang stonden ze op gespannen voet met elkaar, de twee kinderen van Rachel Hazes. Dat André en Roxeanne zich weer verzoend hebben, graag Privaat Woensdag kan dan ook gelden als het showbizznieuws van de zomer.

En moeder Rachel is er erg blij mee. ‘Het is mijn grootste wens dat de kinderen en kleinkinderen weer bij elkaar zijn’, zegt ze RTL Boulevard. Rachel zelf had er altijd op kunnen vertrouwen dat het goed ging tussen haar twee kinderen, net zoals het weer ging tussen haar en André. ‘Bloed is dikker dan water, zeg ik altijd.’ En ze kan het weten, want ze heeft de band tussen haar en haar zoon al twee keer moeten verstevigen.

Het was ook de ruzie tussen haar en André die een rol speelde in de lange kilte tussen haar twee kinderen. Ze gaven aan het weekblad Privaat een exclusief interview over hoe hun verzoening na vijf jaar tot stand kwam. Een warme, maar ook emotionele gebeurtenis, waarin André ook voor het eerst zijn neef zag. Ze laten ook zien welke rol Monique daarin speelde.

READ  Coronia-crisis leidt tot winnaars en verliezers bij retailers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *