maart 5, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wist je dat je je Le Creuset braadpan ook als koelbox kunt gebruiken? Hier leest u hoe u deze zomer de geniale hack kunt uitvoeren

Ons team is toegewijd om u meer over de producten te vinden en u meer te vertellen en aanbiedingen wij houden van. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Er zijn zoveel redenen waarom Le Creuset de best verkochte is Dutch Ovens zijn onmisbaar in de keuken. Deze pannen zijn niet alleen de perfecte pannen om alles in te koken, van stoofschotels tot brood, maar ze zien er ook nog eens zo mooi uit..

Natuurlijk, Le Creuset Hollandse Ovens zijn investeringsstukken. Zelfs op uitverkoop, kunnen ze u meer dan $ 200 terugbetalen. En wanneer de kosten van alles zo hoog zijn als nu, kan het moeilijk te rechtvaardigen zijn om een ​​pot te verspillen.

Maar hier is nog een reden om te overwegen een toe te voegen Le Creuset braadpan aan jouw keuken deze zomer. Volgens de kookexperts van Test Kitchen kun je je Le Creuset braadpan als koeler deze zomer. Ja, je leest het goed: Een cooler!

Deep Dutch Oven$ 250 (Origineel $ 380)

Nu kopen

ik was aan het browsen Instagram dit weekend wanneer dit bericht door Test keuken stopte me dood in mijn scrollen. Zoals veel mensen, mijn Le Creuset braadpan wordt tijdens de hete zomermaanden weinig gebruikt. Ik maak geen soepen en stoofschotels of bak brood in mijn kleine NYC appartement (omdat het dan bloedheet zou worden), maar met een Le Creuset braadpan als koeler? Dat is geniaal.

In de Instagram post, de mensen bij Test keuken leg uit dat Le Creuset Dutch Ovens zijn ontworpen om een ​​constante temperatuur te behouden, zowel warm als koud. Dus net zoals de oven lekker warm blijft als je brood in een warme oven bakt, blijft hij ook lekker koud als je het koud krijgt.

READ  Nederlands pandrecht op fabriek van MD Helicopters geweigerd in Ch. 11

Om dit te doen, heeft het team van Test keuken raadt aan om je . te vullen Nederlandse oven met ijswater en laat het vijf minuten afkoelen. Gooi vervolgens het water weg, droog de pan en gebruik het om voedsel zoals salades langer koud te houden.

Nadat ik dit zag Instagram-berichtik heb geprobeerd mijn . te koelen Nederlandse oven in de vriezer. Ik heb het er ongeveer een uur in gezet. Toen ik het eruit haalde, was ik aangenaam verrast toen ik ontdekte dat de binnenkant heel lang koud bleef, wat bewijst dat de experts van Test Kitchen gelijk hebben. Als je de binnenkant van je Le Creuset braadpan koel genoeg, het kan deze zomer zeker als koeler werken.

Aangezien we nu onmiskenbaar bewijs hebben dat de Le Creuset braadpan kan het hele jaar door worden gebruikt voor een groot aantal verschillende voedingsmiddelen en doeleinden, het rechtvaardigen om er een voor jezelf te kopen zou eenvoudiger dan ooit moeten zijn. Mijn advies? Pak de Deep Dutch Oven terwijl het aan is uitverkoop voor $ 130 korting en gebruik het om deze zomer perfect gekoelde aardappelsalade te serveren, en dan chicken pot pie als het weer koeler wordt in de herfst en winter.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan deze Kleverige grijpers op Amazon die beter werken dan een vloerkleed.

De post Wist je dat je je Le Creuset braadpan ook als koelbox kunt gebruiken? Hier leest u hoe u deze zomer de geniale hack kunt uitvoeren verscheen eerst op In De Weten.

READ  Detroitisit organiseert Sustainable Urban Design Summit in samenwerking met Nederland Nieuwsbericht