juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Washington Huskies Stuff and Shenanigans: The Farmer maar in het Nederlands

Washington Huskies Stuff and Shenanigans: The Farmer maar in het Nederlands

Mijn kinderen, welkom tot het einde Het grote woord is overgeven S&S van het jaar

Dus …

Ik schreef aanvankelijk in mijn schets dat “ontvangers en hart sexy zullen zijn in een echte misdaad” – ja, dat is het werkwoord.

Husky-legende Jack Heiner gaat alle LeBron James op onze reet nemen en teruggaan naar waar het begon * Baby.

* Technisch nog niet officieel, maar onze man Anthony zit erin

Ik weet dat dit niet officieel is, dus we zijn overal op het internet een beetje aan het springen. Ik weet ook dat sommigen van jullie, beste lezers, van het ouderwetse type zijn, vooral in het geval van Honor, die, nadat Jacob Eason als startspeler was genoemd, misschien niet veel verlangen heeft om de spelers te vervangen die Washington in 2019 verlieten. Ik zou willen beweren dat hij, door de afgelopen twee jaar de ezel te zijn geweest bij Fresno, ongetwijfeld heeft bewezen dat het veranderen van zijn zaak de juiste beslissing is. (Mijn persoonlijke mening over moderne transferpassie is dat, zoals Scott Frost zei, spelers in hun kamp die de grootsheid van hun kind / vriend hebben gekocht, slecht advies kunnen geven als ze naïef zijn over de voor- en nadelen. Proberen – * ademt * – maar student-atleten nemen echt de juiste beslissing voor zichzelf en ze hebben maar vier tot vijf jaar om hun hele carrièrepad proportioneel te beïnvloeden, omdat ze deze autonomie verdienen, hun leven is, en veel coaches hebben deze kinderen genereus het bulgrop-strut-wervingspad gegeven. ze zullen komen. Ga het project in en realiseer je dat deze beloften vals zijn. * Adem de grootste adem van de mens ooit in * Hoe dan ook …)

READ  Nederlandse pensioenfondsen hebben € 2,5 miljard belegd in Rusland

Maar ik hou wel van een goed ouderwets verhaal. Ik wil ook winnen.

Roer die twee slechteriken door elkaar, wat betekent dat ik een sukkel ben voor de terugkeer van Honor.

Op één pagina heb ik het gevoel dat veel van de #gesprekken rond de reünie van Honor worden omgeven door een gebrek aan erkenning dat dingen aan het veranderen zijn. Voldoet het? God, ik hoop dat het niet minderwaardig is … sorry dat ik het doe, het is niet nodig, maar ik ben slecht in het gebruik van woorden …

Kijkend naar hoeveel Heiner Fresno heeft geschopt, zeg ik dit als een fatsoenlijke bevolking die twee en een half jaar geleden in Washington had moeten beginnen of onmiddellijk veranderde in een veronderstelling dat hij dat was. Hij is nog steeds dezelfde als in juli 2019. Maar kan tegelijkertijd twee gedachten vasthouden A) Eer is niet echt de juiste keuze om QB1 te zijn en B) hij Er is Nutsvoorzieningen.

Ik zeg niet dat dit zeker waar is, maar het voelt zelden als zelfs maar gekoesterd Mogelijkheid. Mensen kunnen goed en soms slecht zijn. In feite veel soorten

Nu, er was geen twijfel dat er grote druk was om Eisen te starten, en dat gold ook voor hij Manier hoog dak, In aanvulling Hij speelde beter als een echte nieuwkomer in Georgia, hoe klein het model ook was dan Hanner had in een rampzalige eerste indruk voor Washington … maar voor degenen onder jullie die die herfstkamp-razernij volgen De eekhoorn op zoek naar je eikel, Je herinnert je het optreden van Jack Honor in de herfst. Dat wil zeggen, hij zal gooien Minstens Een onderbreking van een oefening, ook al zijn het er niet veel. Soms gingen er geruchten dat hij de bal verder naar beneden zou duwen, maar zou je niet dezelfde keuze maken in zijn schoenen, samen met Beatty’s kreunende “inmenging is Satans zweep” en Eisens hoge plafond?

READ  'Hij weet wanneer het tijd is om te vertrekken' - Nederlandse reactie op de onrust van Danny van de Peek in Manchester United

Het is allemaal onzin, maar ik voelde de behoefte om die kans toch weg te gooien omdat ik kan doen wat ik wil, want dit is mijn paragraaf, wauw!

Maar terug naar het volledige commentaar over Lord of the Portal: Return of the Honor.

Persoonlijk denk ik dat hij volgend jaar de basis voor dit team zal verhogen (hij heeft een kans om het plafond te verhogen, maar wie weet). Pluuuus – Dit is het niet In feite Het belangrijkste is – met de verdienste van deze hele geschiedenis, heeft hij het extra voordeel dat hij het entertainmentverschil van het team vergroot door de Writers Guild of America te verlaten. Serieus, het is net een lichtshow op vrijdagavond als het werkt (blijkbaar niet seizoen twee tijdens de WGA-staking). Dat klopt, de terugkeer van Jack Honor naar Montlake zal Washington veranderen in het officiële universiteitsvoetbalteam van Connie Britain.

Als je team niet wil dat Connie het officiële team van Groot-Brittannië wordt, dan ben je geen Amerikaan.

Ga nu terug naar Sam Howard, die de belangrijkste reden lijkt te zijn waarom sommige mensen niet volledig ingaan op Honor Friter, vaak met de angst – redelijkerwijs – dat hij zal verhuizen.

Het is moeilijk te geloven dat Huard iets anders zal doen dan totale n00bs in de misdaad van Kalen DeBoer, dus we willen dat allemaal laten gebeuren. Ik denk niet dat het zo lang zal duren voordat het vruchten afwerpt.

Maar hij werkte negen maanden onder het mom van een volledig door honden geteisterde aanvalsstaf met een volledig hondachtig excuus voor een misdaad. In plaats van Jimmy Lake en John dit jaar te leiden, leert hij niet alleen een nieuw project – dat zeer driemaandelijks vriendelijk is en dan gemakkelijk te skaten – maar hij leert alle hierboven genoemde honden. Tot een punt waarop het opnieuw kan worden geconfigureerd.

READ  Lady Beavers haalt Lady Dutch neer, 6-1 | Sport

Met dat in gedachten keert Theoretical Honor terug Kan Wees het beste scenario: Montlake Jack Three (of vier of wat dan ook) maakt van zijn herstelreis een misdaad waarvan hij zich terdege bewust is, en geeft een vliegende start aan het Deborah-tijdperk omdat het niet nodig is om het volgend seizoen te verspillen. Tumoren van de nieuwe quarterback, indien mogelijk.

Dit brengt ons bij de laatste gedachte:

Coaches die groepen van 4-8 vangen, nemen meestal complete dirtstein, roostergaten en algemeen wanbeheer van personeel.

Omgekeerd neemt Callen Deboyer relatief weinig talent aan; Ik zeg niets controversieel, ik wijs erop dat Jimmy, Jonathan en Bobby G’s onzinnige manoeuvres en spelplannen en de duidelijke ontwikkeling achter Scott Huff’s lijncoaching de reden zijn voor dit * Dry Heaves * 4-8 record. . Eerlijk gezegd, als mijn team er niet was geweest, zou ik onder de indruk zijn geweest van het vermogen van de oude staf om zo’n lijst op te pakken en in de tank op de bodem van de Mariana Trench te stoppen.

Met andere woorden, alle Deborah Dyner en Cullen Rail, Amrit?

Doe goede dingen, doe geen slechte dingen, gehoorzaam Washington.