april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nike Zoom Freak 3 Dutch Blauw Metallic Goud DA0694-401

Nadat ze de poorten hadden uitgespuugd om het seizoen te beginnen, werden de Milwaukee Bucks plotseling een van de populairste teams in de NBA – de eigenaren van zeven opeenvolgende winnaars en de op één na langst winnende band na het laten vallen van de Phoenix brandende hete Warriors in een mogelijke preview. Warme play-off wedstrijd. Dingen voor de regerend kampioen zijn zelfs nog meer zo als de nieuw verworven Dimarcus Cousins, de voormalige elite wankelde van grote man verwondingen en heeft genoeg over in de gastank. Dit alles komt natuurlijk met de prestaties van hun tweevoudig MVP Giannis Antetokounmpo, wiens Zoom Freak 3 nog steeds een van zijn beste kleuren bleek te zijn.

Zoom Freak 3 “Dutch Blue” combineert een combinatie van rustgevende blauwe tinten en doet ons alleen maar denken aan de verfrissende wateren van de Middellandse Zee vanaf de kust van zijn geboorteland Griekenland. We zagen deze kleurencombinatie genoemd in Ronnie Feeks New Balance 997.5-samenwerking, die afgelopen vakantie op Mykonos was voor inspiratie in design. Nike’s versie heeft zachte Nederlandse blauwe spatborden, turquoise en spookachtige hits, metallic gouden accenten op de swoosh en tong, en doorschijnende bandjes op het midden van de pijpen. De lijnen op de enkels zeggen waarschijnlijk veel over het ontwerpconcept dat de stroming van water weerspiegelt.

Zoom Freak 3 “Touch Blue” stond oorspronkelijk gepland voor eind oktober, maar werd later uitgesteld tot een nog niet vrijgegeven datum (begin 2022). Volwassen (afgebeeld) en GS-niveaus worden verwacht.

Ander nieuws: de releases van de Cool Gray 11’s zijn nog een paar dagen verwijderd.