juni 9, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vrouw leert haar Nederlandse schoondochter Zuid-Indiase gerechten koken. Netizens zijn er dol op

Video’s die het leven van . laten zien interraciale koppels zijn altijd leuk om naar te kijken. Omdat het paar uit verschillende regio’s komt met verschillende levensstijlen en keukens, krijgen ze ook de kans om veel nieuwe dingen van elkaars familie te leren. In zo’n video op Instagram is een Nederlandse vrouw te zien die leert koken Zuid-Indiaas ontbijt van haar Indiase schoonmoeder.

Prabhu Visha, die volgens zijn Instagram-bio productmanager is bij Tata Steel in Nederland, deelde de video waarin zijn moeder zijn vrouw leert hoe ze verschillende Zuid-Indiase gerechten moet bereiden. De vrouw leert haar Nederlandse schoondochter hoe ze dosa, idiyappam, poori, aapam, puttu, kulli paniyaram en rava upma moet koken. Ook worden ze gezien zittend aan een eettafel, genietend van de maaltijd met hun handen.

De video, die op 19 augustus werd gedeeld, heeft maar liefst 7,5 miljoen views gekregen, waardoor hij viraal is geworden. “Proberen met handen te eten, het voelt anders, het is beter om ontdekt te worden dan om uitgelegd te worden”, zegt het bijschrift van de video.

Bekijk de video hieronder:

De video heeft meer dan 2,38 lakh likes verzameld terwijl netizens de toewijding van de vrouw prezen om
Leer Indiaas eten koken.

“Dit bericht maakte me alleen maar hongeriger”, merkte een Instagram-gebruiker op. “Ik was ook niet zo perfect toen mijn moeder me leerde koken. Uw Nederlandse vrouw is echt geweldig, misschien is dat het niveau van haar toewijding en liefde voor Indiaas eten,” vertelde een ander. “Geweldig! De lekkerste gerechten van Zuid-Indiase (en Sri Lankaanse) origine!” zei een derde.

READ  Nederlandse defensiechef praat met Oekraïne over hulp en opslag van munitie voor de NAVO