juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verslag: Nederlandse aanvaller Cody Gakpo heeft geruchten verholpen over vertrek van PSV te midden van banden met Manchester United

Verslag: Nederlandse aanvaller Cody Gakpo heeft geruchten verholpen over vertrek van PSV te midden van banden met Manchester United

Volgens rapporten heeft Forward Cody Gakpo gesproken over een mogelijke verhuizing naar Old Trafford na verschillende banden met Manchester United.

Tot dusver telt de Rode Duivels-manager Erik Ten Hag met drie aanwinsten, Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martinez.

Desalniettemin wil Manchester United graag een aanvaller meenemen om die lijn te versterken en de PSV-vleugelspeler is misschien precies wat ze zoeken.

Ondanks de geweldige kwaliteit van Cristiano Ronaldo, heeft de Portugese spits zijn wens geuit om te vertrekken en als ‘CR7’ dat uiteindelijk doet, hebben de Rode Duivels niet iemand die elke wedstrijd doelpunten maakt.

Daarom wil Erik Ten Hag nog een aanvaller, aangezien de huidige anderen slechte statistieken hebben van het afgelopen seizoen.

Volgens een rapport van HEREN: Manchester United heeft geaccepteerd dat ze nog steeds zwak zijn in de frontlinie.

Om dit probleem aan te pakken heeft de ploeg van Old Trafford geboden op Marco Arnautovic, maar de club moest de onderhandelingen stopzetten omdat de fans klaagden over zijn leeftijd.

Naarmate het venster kleiner wordt, zal de ploeg van Erik Ten Hag zich moeten haasten als ze een competitieve selectie willen voltooien.

De Nederlandse manager heeft zijn ogen gericht op linksbuiten Cody Gakpo van PSV, toen de aanvaller hoorde van de interesse van Manchester United, sprak hij dit toe door te zeggen:

“We moeten ons eerst focussen op en proberen de Champions League te halen,” volgens ESPN.

voegde Gakpo toe. “Dan is de kans groter dat ik blijf. Ik denk niet dat ik ergens heb gezegd dat ik vertrek.

“Er is dus zeker een kans dat ik blijf. Ik sta open voor een kop koffie met de directie – of koffie voor hen en water voor mij. We zien wel hoe het loopt.”

Oordeel van de auteur:

Volgens Gakpo’s woorden is een mogelijke komst naar het Theatre of Dreams zeer onwaarschijnlijk, aangezien de speler erop gebrand is zich met PSV te kwalificeren voor de Champions League.

READ  Wekelijks toegankelijke leeractiviteiten: Dubbel Nederlands, Emoji, Thanksgiving