januari 30, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Student van Dutch Fork uitgeroepen tot voetballer van het jaar 2022-2023 in Gatorade South Carolina

COLUMBIA, SC (WIS) – Een middelbare scholier uit de Midlands wordt erkend door Gatorade. Jarvis Green is de Gatorade South Carolina-voetballer van het jaar 2022-2023.

Green studeert aan Dutch For High School. De prijs erkent atletische excellentie, academische prestaties en karakter dat op en naast het veld wordt getoond. Hij is de eerste speler die van de middelbare school wordt gekozen en komt in aanmerking om in aanmerking te komen voor de Gatorade National Football Player of the Year, die in januari wordt aangekondigd.

Coach Tom Knotts zei:

“Dit jaar was uitzonderlijk – hij was het hart en de ziel van de 5A State Champion Silver Foxes. Hij was vrijwel niet te stoppen als rennende rug en was ook de beste ontvanger van de Foxes.

“Zijn leiderschap en toewijding waren zowel op als naast het veld duidelijk zichtbaar. Hij belichaamt de term student-atleet. Hij verdient de Gatorade-speler van het jaar meer dan verdiend.

Als een running back hielp Green de Silver Foxes naar een record van 14-1 en een klasse AAAAA-staatskampioenschap te leiden. Naast het leiden op het veld, is Green vrijwilliger bij het Adopt-a-Highway-programma en werkt hij namens de Special Olympics. Green neemt ook deel als lid van Faithful Black Men of America en besteedt tijd aan het begeleiden van risicojongeren.

Green is getekend om te spelen voor Clemson University en zal zich in juni inschrijven. Meer informatie over het Gatorade Player of the Year-programma kan zijn gevonden via de link hier.

Ziet u een spel- of grammaticafout in dit artikel? Klik of tik hier om het te melden. Voeg de kop van het artikel toe.

READ  Man United: Cody Gakpo is blij om in januari bij PSV te blijven in plaats van naar de Premier League te verhuizen

Blijf op de hoogte met WIS News 10. Download de app van de Apple App Store of Google Play Store en stream ons op Roku, YouTube, Amazon Fire of Apple TV.