november 29, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Mantell prijst Lacey Evans voor SmackDown promo

Voormalig WWE-manager Dutch Mantell was deze week onder de indruk van de promo van Lacey Evans op SmackDown.

Evans liep de TD Garden in Boston binnen en hekelde de fans die beweerden dat ze in één dag meer had bereikt dan in een jaar. Ze sloeg vervolgens Aliyah met de Women’s Right voordat ze de arena uit stormde.

Sprekend over de laatste aflevering van Smack Talkzei Mantell dat The Sassy Southern Belle haar grieven uitte met haar fans tijdens haar promosegmenten.

Hij had het gevoel dat Evans op weg was om een ​​hoge hak te worden en dat haar promo’s op de lange termijn hun vruchten zouden afwerpen. Dit is wat Mantell te zeggen had:

“Lacey Evans is vanavond klaargekomen. Zoals ze praatte, komt ze daarmee klaar. Ze legt de hitte op de fans. Ze legt de hitte niet op een andere worstelaar. Ze zet de hitte rechtstreeks op de fans en het zal haar vruchten afwerpen Ik vind dat meisje leuk.’ (Van 32:36 – 32:52)

Je kunt de volledige video hier bekijken:

youtube-cover

Bekijk de volledige resultaten van SmackDown hier.


Lacey Evans neemt het volgende week op tegen Aliyah

Tijdens de uitzending van deze week kondigde WWE aan dat Aliyah volgende week een kans zou krijgen op vergelding, aangezien de twee vrouwen in het enkelspel worden opgesloten.

De SummerSlam go-home-aflevering van SmackDown bevat ook Drew McIntyre vs. Sheamus in een goede ouderwetse Ierse Donnybrook-wedstrijd, terwijl The New Day het opneemt tegen de Viking Raiders in tag team-actie.

Het zal interessant zijn om te zien of de ontmoeting van volgende week op dezelfde manier verloopt als de afgelopen weken, met Lacey die een promo snijdt en dan wegloopt zonder te concurreren.

READ  Assistent FM ontmoet Ambassadeur voor Mensenrechten van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Denk je dat deze vijandigheid tussen de twee vrouwen zal resulteren in een SummerSlam-gevecht? Laat het ons weten in de comments hieronder.


Als je citaten uit dit artikel gebruikt, geef dan een H/T aan Sportskeeda Wrestling en sluit de YouTube-video in.


Wie was die 1 WWE-superster die Vince McMahon kon vertellen dat hij moest F-off? Een ex-WWE-schrijver vertelt ons: hier.