december 3, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Mantell kritisch over Charlotte Flair vs Ronda Rousey

Voormalig boeker Dutch Mantell deelde onlangs zijn mening over Ronda Rousey’s woordenwisseling met Charlotte Flair, die plaatsvond in de laatste aflevering van WWE SmackDown.

Rousey nam deze week voor het eerst deel aan SmackDown in een wedstrijd tegen Sonya Deville. Charlotte Flair was aanwezig bij het commentaar en gedurende het hele gevecht werd er sterk gesuggereerd dat Rousey afhankelijk was van de armbeugel.

Na de wedstrijd slaagde Rousey er echter in om de SmackDown Women’s Champion te pakken te krijgen en een enkelslot toe te passen, waardoor ze gedwongen werd eruit te tikken.

Op de laatste editie van Sportskeeda Wrestling’s Smack Talk, heeft Dutch Mantell samen met Sid Pullar III en Rick Ucchino de afleveringen van AEW Rampage en WWE SmackDown van gisteravond ingekeken. Dit is wat de veteraan uit de branche te zeggen had over Ronda Rousey vs. Sonya Deville:

“[Ronda] twee tegenstanders verslaan. Ze sloeg Sonya en tikte toen af, ook al is het niet officieel, ze tikte Flair eruit nadat ze zei dat ze haar zou laten aftappen. Het enige wat ik ermee heb, is toen ze dat enkelslot gebruikte en toen ze uit de ring stapte, verkocht ze maar een klein beetje. Ze verkocht het niet zoals het hoort. Als je het niet verkoopt, kunnen mensen niet weten welke schade is aangericht. Ze is een UFC-vechter. Ze heeft je enkel, ze kan hem gemakkelijk breken als ze dat wil. Ik wou dat ze het een beetje meer had verkocht ” [31:19 – 31:57]

Bekijk de volledige samenvatting in de onderstaande video:

Het bewind van Charlotte Flair als kampioen komt mogelijk tot een einde bij WrestleMania

Charlotte Flair had een dominante run tot nu toe als de SmackDown Women’s Champion, maar ze staat op het punt om haar zwaarste uitdaging tot nu toe aan te gaan bij WrestleMania 38. Na haar Royal Rumble-overwinning, selecteerde Ronda Rousey Flair als haar tegenstander voor The Show of Shows.

Rousey en Flair worden de eerste vrouwen die twee keer deelnemen aan de grootste show van WWE tijdens het hoofdevenement wanneer ze het tegen elkaar opnemen voor het SmackDown Women’s Championship om de eerste avond van WrestleMania af te sluiten.

Wie denk je dat het AT&T Stadion zal verlaten met het WWE SmackDown Women’s Championship? Geluid uit in de comments hieronder.

Als je citaten uit dit artikel gebruikt, voeg dan een h / t toe aan Sportskeeda Wrestling en sluit de YouTube-video in.