juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantell wordt verrast door The Usos

Dutch Mantell wordt verrast door The Usos

Dutch Mantell is onder de indruk van de ringvaardigheid van The Usos nadat het duo deze week de Viking Raiders versloeg op SmackDown.

De Viking Raiders hebben tijdens de show van vrijdag een geweldige strijd geleverd om de SmackDown Tag Team Championships te veroveren. De Usos waren echter gewoon te goed om te laten liggen. Uiteindelijk sloegen Jimmy en Jey dubbel op Erik en sloegen 1-D om de overwinning op te eisen.

Tijdens de aflevering van Smack Talk van deze week beweerde Mantell dat de broers drastisch waren verbeterd sinds hun debuut in WWE. Hij wees erop dat Jimmy en Jey hun zetten in de ring niet eens hoefden af ​​te roepen omdat ze zo synchroon met elkaar liepen.

Dit is wat de Nederlandse Mantell te zeggen had:

“Deze jongens werken goed samen. Ze hebben niets gemist. Niets was uit de orde, uit balans, niet synchroon. En het verbaast me dat de Uso’s zo goed zijn als ze zijn, want toen ze daar aankwamen, waren ze nergens zo goed. Maar ze hebben, denk ik, advies ingewonnen bij de agenten, advies van de jongens backstage, ze werden beter en beter. Nu zijn ze op het punt dat ze niet eens meer dingen hoeven te bellen … Neven zag ze proberen iemand iets in te fluisteren omdat ze zo vaak hebben samengewerkt, ze weten wat er gaat komen.” (vanaf 24:20)

Je kunt de volledige aflevering van SmackTalk hier bekijken:

De Uso’s zijn de langst regerende SmackDown Tag Team Champions

Met de overwinning op de Viking Raiders zijn Jimmy en Jey Uso erin geslaagd om de SmackDown Tag Team Championships 229 dagen vast te houden. Dit is de langste regeerperiode in de geschiedenis van het blauwe merk. Ze hebben ook het record voor de langste gecombineerde regeerperiode van 600+ dagen.

READ  Halloween in Dutch Wonderland, Hershey's Park in 2021: dit doen pretparken dit jaar | Amusement

Ze wonnen de titel van Dominik en Rey Mysterio in de Kick-off match van het Money in the Bank premium live-evenement in juli 2021. Nu The Bloodline sterk aan de gang is, zullen Jimmy en Jey naar verwachting WrestleMania binnenlopen met de tagtitels erop .


Voeg tijdens het gebruik van het citaat uit dit artikel een H / T toe aan Sportskeeda Wrestling en sluit de YouTube-video in.